Buszos kirándulást szervezett a határkerítéshez egy fideszes polgármester

Van, aki Zalakarosra jár áztatni, ők a határkerítéshez.

Buszos túrát szervezett Gémes László, Szegvár fideszes polgármestere a határkerítéshez, hogy a civilek is lássák a migránsmegállító védművet.

Gémes a nagy utazásról hétfőn osztott meg fotót a Facebook-oldalán:

Mi arra biztatunk mindenkit, hogy menjen el szavazni május 26-án!#határszemle #magyarországazelső #hazamindenelőtt #biztonságunkatét #választás #május26 #vasárnap #csakafidesz

Posted by Gémes László Csongrád-Csanád megyei közgyűlés elnöke on Monday, May 20, 2019

Az Index megkereste a rendhagyó túra ötletgazdáját, aki elmondta,

azért találta ki a látogatást, mert ő már korábban járt a kerítésnél, és elhatározta, hogy civileknek is meg kell mutatni azt.

Egyeztetett a rendőrséggel, leszervezte a buszoztatást, a többi pedig – az ország szellemi állapotával együtt – a fenti képben annyira benne van, hogy megfesteni sem lehetne szebben.

Gémes szerint nem volt nyíltan hirdetve a kirándulás, mert akkor szerinte rengetegen jelentkeztek volna, így csak ismerősi körökből jött össze a mintegy félszáz ember, akik láthatták, hogy nem csirkedrót, hanem komoly védmű magasodik a határon.

A polgármester szerda délután is posztolt a témában, melyben a médiamegjelenések miatti örömét újságolta el:

„Büszke vagyok arra, hogy az egyik legolvasottabb internetes hírportál is felfigyelt arra, hogy a napokban határszemlét tartottunk. Fontosnak érzem, hogy minél több ember megbizonyosodjon arról, hogy mennyi munka, kitartás és nemzeti erőforrás kell ahhoz, hogy ma elmondhassuk magunkról: Európa egyik legbiztonságosabb országa vagyunk. Ezt kell megvédeni május 26-án! A kerítés kizárólag akkor marad, ha a migránspárti politikusokat elzavarjuk a döntéshozatal közeléből. Most vasárnap is csak a Fidesz!”

Kapcsolódó hírek