Külföld

625 millió forint dugódíjjal tartozik a magyar nagykövetség Londonnak

Baleset

Most érkezett! Megtalálták a verőcei hajóbaleset 19 éves áldozatának holttestét

Baleset

Halálos hajóbaleset Verőcénél: két holttestet megtaláltak, öt embert még keresnek

Öt hónapos babájával a karján zavartak le egy anyát a vonatról Újpesten

Az anyuka és gyermekei.
Az anyuka és gyermekei. Fotó: Blikk.hu

Három gyermekével, köztük öthónaposával a karján szállított le egy anyát a kalauz Újpestnél, miután a nő az elromlott automaták miatti tumultusban nem tudott jegyet venni a vonatra.

A 30 éves anyuka a Blikknek elmondta, majálisozás után a Nyugatiból indultak volna haza Fótra kora este. Az automaták harmada azonban nem működött, a működőknél pedig hatalmas sorá állt. A nő azért kivárta a sorát, de a gép nem fogadott el papírpénzt, neki pedig nem volt aprója. Három perc volt a vonat indulásáig, így az anya inkább felszállt, arra gondolván, hogy a kalauznál megveszi a jegyet.

A jegyvizsgáló azonban egy nyolcezres büntetést is rá akart számolni a tarifára.

Az édesanya felhívta az ügyfélszolgálatot, ahol megerősítették, hogy három automata rossz a pályaudvaron. Ez azonban nem segített rajta. A kalauz Újpestnél leállította a vonatot, rendőrt hívott a családra, így a nő a gyerekeivel és barátnőivel kénytelen volt leszállni, a rendőrök pedig felvették az adataikat.

A rendőrök azt javasolták, szálljanak vissza a vonatra és vegyék meg a jegyet, a kalauz azonban így sem engedte tovább a vonatot. Végül ismét leszálltak, és megvárták a következő szerelvényt.

A MÁV a Blikk megkeresésére azt nyilatkozta, még vizsgálják az ügyet a kamerafelvételek, a jegyvizsgáló és a rendőrség bevonásával.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!