Külföld

Rossz hírek érkeztek Ferenc pápa állapotáról

Belföld

Elfogta a svájci légierő Szijjártó Péter gépét

Baleset

Tartálykocsi és személyautó ütközött Nagybajomnál, egy ember meghalt

Életfogytiglanra ítélték a csengelei lövöldözőt

Harta ViktorHarta Viktor
A 2017 decemberében az M5-ös autópályán egy ismerőse lelövésével és egy másik férfi életveszélyes megsebesítésével vádolt török származású férfi büntetőperének tárgyalásán a Szegedi Törvényszék tárgyalótermében 2019. május 2-án.
A 2017 decemberében az M5-ös autópályán egy ismerőse lelövésével és egy másik férfi életveszélyes megsebesítésével vádolt török származású férfi büntetőperének tárgyalásán a Szegedi Törvényszék tárgyalótermében 2019. május 2-án. Fotó: MTI/Rosta Tibor

Életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Törvényszék csütörtökön azt a német állampolgárt, aki az M5-ös autópálya csengelei pihenőjénél lelőtte egy ismerősét, egy másik férfit pedig életveszélyesen megsebesített 2017-ben.

Az 53 éves, török származású férfit több ember sérelmére, előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének kísérletében és lőfegyverrel visszaélés miatt mondta ki bűnösnek a bíróság. A férfi legkorábban 30 év letöltése után bocsátható feltételes szabadságra.

A 2017 decemberében az M5-ös autópályán egy ismerőse lelövésével és egy másik férfi életveszélyes megsebesítésével vádolt török származású férfi megbilincselt kezei büntetőperének tárgyalásán a Szegedi Törvényszék tárgyalótermében 2019. május 2-án.

A 2017 decemberében az M5-ös autópályán egy ismerőse lelövésével és egy másik férfi életveszélyes megsebesítésével vádolt török származású férfi megbilincselt kezei büntetőperének tárgyalásán a Szegedi Törvényszék tárgyalótermében 2019. május 2-án. Fotó: MTI/Rosta Tibor

A bíróság a szabadságvesztés mellett tíz évre kiutasította a férfit Magyarország területéről.

Ezek is érdekelhetnek

A Momentum is beáll Karácsony Gergely mögé

1,2 milliárdból épül lovaspálya a Lázár János-féle mezőhegyesi ménesbirtokon

Gulyás Gergely: továbbra is Gyurcsány Ferenc a főnök

Elfogta a svájci légierő Szijjártó Péter gépét

Itt a kormány friss bejelentése

Elbocsátják a Continental makói gyárából a magyar dolgozókat, akik a vendégmunkásokat tanították be