Egy nap alatt egymilliót költött a Fidesz Bangóné patkányozásának reklámozására

Gőzerővel pörög a Fidesz „tájékoztatókampánya”, mely a múlt héten nagyot patkányozó MSZP-s Bangóné Borbély Ildikót hivatott megismertetni az országgal. A 444.hu vette észre, miszerint egy nap alatt már egymillió forintot költött a kormánypárt csak a Facebookon a Bangónéról készült videó reklámozására.

Az MSZP-s finoman szólva sem szerencsés kijelentésére, mely miatt máshol rég lemondott volna az a politikus, aki ilyenre ragadtatja magát, örömmel ugrott rá a Fideszpropaganda. Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató még a hétvégén tájékoztató kampányt hirdetett az ügyben, ennek első lépése a fizetett hirdetésben terített kisfilm.

A 444.hu emlékeztet, újabban minden politikai hirdetés részleteit, hátterét meg lehet nézni a Facebookon, így látható nyilvánosan az is, hogy

a fenti videóra egy nap alatt egymilliót költött el a Fidesz.

Bangóné egyébként azt állította, meg sem fordult a fejében, hogy a Fidesz-szavazók patkányok, de azért bocsánatot kért. Közben az MSZP is készített egy videót, melyet Ujhelyi István osztott meg a Facebookon, ezen a Fidesz lépését hazugságkampánynak minősítette, és szerinte „patkánykormányzásról” lehet beszélni.

Kapcsolódó hírek