Baleset

Most érkezett! Megtalálták a verőcei hajóbaleset 19 éves áldozatának holttestét

Bulvár

Hadházy: Orbán Ráhel 13 millió forintos karórát és 1 milliós szoknyát viselt

Belföld

Felcsútra megy Magyar Péter

Lecsaptak a rendőrök az ismert budapesti lombikklinikára

Rendőrségi vizsgálat zajlik a Humán Reprodukciós Intézet Kft., más néven Versys Klinika ellen – írja az Index.

A lap úgy értesült, a rendőrség lezárta a cég Madarász irodaparkban lévő épületét és a klinika egy részét, Vereczkey Attila intézményvezető otthonában pedig házkutatást tartottak, és lefoglalták az összes számítógépet.

A rendőrség is megerősítette, hogy az ügyben nyomozás zajlik, azt közölték: a Készenléti Rendőrségi Nemzetei Nyomozó Iroda

emberi test tiltott felhasználása bűncselekmény gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás érdekeire való tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást egyelőre nem adott.

Frissítés (2019. május 21.) – Helyreigazítást kért lapunktól a Humán Reprodukciós Intézet Kft., álláspontjukat az alábbiakban közöljük.

A hirek.ma weboldalon 2019. április 28. napján közzétett „Lecsaptak a rendőrök az ismert budapesti lombikklinikára” című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy rendőrségi vizsgálat zajlik a Humán Reprodukciós Intézet Kft. – más néven Versys Klinika – ellen. Ezzel szemben a valóság az, hogy a Humán Reprodukciós Intézet Kft. – Versys Clinics – ellen soha nem volt és jelenleg sem folyik büntetőeljárás. Valótlanul állítottuk, hogy a rendőrség lezárta a cég Madarász irodaparkban lévő épületét és a klinika egy részét, valamint azt, hogy lefoglalták az összes számítógépet. Ezzel szemben a valóság az, hogy a klinika egyetlen részét sem zárta le a nyomozó hatóság. A klinika számítógépei sem kerültek lefoglalásra, azokról csupán adatokat mentettek le.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!