Belföld

„Helló, Röfi!” – Megidézte Orbán Viktort a kormánybiztos

Bűnügy

Pedofil óvodai dolgozóra csapott le a rendőrség Gazdagréten

Gazdaság

Hatalmas bónuszt kap minden dolgozó a kecskeméti Mercedes-Benz-gyárban

A Fidesz követeli a patkányozós Bangóné visszahívását

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs

A Fidesz arra szólítja fel a szocialista párt vezetését, hívja vissza és távolítsa el az Országgyűlésből és a magyar közéletből Bangóné Borbély Ildikót, az MSZP országgyűlési képviselőjét – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati balatonfüredi sajtótájékoztatóján Bangóné patkányozós kijelentésére utalva.

Hidvéghi Balázs emlékeztetett, a szocialista politikus egy pénteki televíziós interjúban patkánynak nevezte a Fidesz támogatóit.

A kormánypárt Bangóné Borbély Ildikót „elképesztő és felháborító” kijelentése miatt a közéletből való távozásra és országgyűlési mandátumának visszaadására szólította fel, de ő ezt nem tette meg, ehelyett zavart és gyáva magyarázkodásba kezdett – magyarázta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hidvéghi szerint Bangóné visszahívása elkerülhetetlen lépés, és nem pártpolitikai okokból, hanem azért, mert emberekről így beszélni nem szabad.

Nem lehet emberek tömegét, de még egy embert sem patkánynak nevezni, ennek nincs helye a magyar közéletben

– mesélte a fideszes, akinek az ingerküszöbét ugyanakkor a Bangónénál sokkalta trágárabb Bayer Zsolt kijelentései korábban nem haladták meg.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Pedofilozós óriásplakátok jelentek meg Orbán Viktor fotójával

„Mi van, bazmeg, gyere ki!” – Újabb részeg, őrjöngő fideszeseket vettek videóra

Magyar Péter készül valamire március 15-én

Újabb fideszesek estek egymásnak: úgy megfenyegették sajátjai a körmendi polgármesterjelöltet, hogy inkább visszalép az indulástól

Rendületlenül imádja az ország a Fideszt, a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek a baloldali pártok

Kiderült, mennyi szavazót veszített a Fidesz a kegyelmi botrány miatt