Járókelőkre lövöldöztek egy kocsiból Tápióbicskén

Ezzel a fegyverrel lövöldöztek a fiatalok Tápióbicskén.
Ezzel a fegyverrel lövöldöztek a fiatalok Tápióbicskén. Fotó: police.hu

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt vett elő a rendőrség két budapesti fiatalt: a police.hu szerint a 21 és 22 éves férfiak, K. András és K. Gyula április 21-én, vasárnap délelőtt egy VW Passattal közlekedett Tápióbicskén,

miközben egyikük egy Airsoft puskával lövöldözött ki a kocsiból.

Úgy tudni, az autóban utasként tartózkodó K. András több célzott lövést adott le egy, az utcán tartózkodó férfira, amelyek közül az egyik lövés a sértett lábát eltalálta. Ezt követően egy járdán sétáló 17 éves fiúra is többször rálőttek, neki is eltalátla egy lövés a lábát.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint a lövések következtében mindkét sértett nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A bejelentést követően a rendőrök azonosították a lövöldözőket, és a két budapesti férfit még ott helyben elfogták és a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A Nagykátai Rendőrkapitányság a két férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyásuk mellett – folytatja a nyomozást.

Ezek is érdekelhetnek