Németh Szilárd úgy tudja, az ilyen szép parkokba, mint ez a csepeli, Nyugat-Európában migránsokat telepítenek be

Németh Szilárd – aki akkora magyar, hogy jelenleg a saját feje is nemzeti csíkosra van festve – arról mesélt legújabb Facebook-posztjában, hogy megtekintette Csepelen a felújított Rákóczi Kertet, és ilyet bizony még a Nyugat-Európa sem engedhet meg magának.

„Ma reggel a Rákóczi Kertben jártam, megnéztem a félmilliárd forintos felújítást! Gyönyörű és nagyon-nagyon praktikus lett. Csepel nyugalomban és biztonságban épülhet, szépülhet. Ehhez összefogásra és értékeink megvédésére van szükségünk. A kormánynak a fővárosi és a csepeli önkormányzatnak együtt kell működnie a polgárok akarata megvalósításának érdekében”

– magyarázta, majd egy hirtelen kanyarral rátért mondandója lényegére:

„Az ilyen szép parkokba Nyugat-Európa egyes országaiban bevándorlókat telepítenek be, ott az európai kultúrától idegen no-go zónák jönnek létre”.

Ma reggel a Rákóczi Kertben jártam, megnéztem a félmilliárd forintos felújítást! Gyönyörű és nagyon-nagyon praktikus…

Posted by Németh Szilárd on Monday, April 15, 2019

Hogy melyik nyugat-európai ország telepít bevándorlókat közparkokba, azt nem fejtette ki, de a csepeliek nevében leszögezte:

Ezt mi, csepeliek nem akarjuk! Ezért felújítjuk és a csepeli családoknak, gyerekeinknek, unokáinknak adjuk. Hajrá Magyarország! Hajrá Csepel!

Ennyi, valami kimaradt?

Kapcsolódó hírek