Bűnügy

Leszámolás? Egymásnak esett két csapat Pécs belvárosában, két férfit elgázoltak – videón az eset

Bűnügy

Sörösdobozt vágtak egy villamosvezetőhöz Budapesten, kórházba kellett vinni

Belföld

Felcsútra megy Magyar Péter

Elmagyarázta a kormánylap, hogyan lehet feljelenteni a „bolsevik tudatú pedagógusokat”

Véleménycikknek álcázott „így csináld”-jellegű anyagot közölt a Magyar Nemzet, melyben bemutatják, mit tehet a szülő, ha egy Orbán-fóbiás tanár „mérgezi” a diákok lelkét.

A publicisztikában bemutatják „Dani bát”, a történelemtanárt, aki egész órán antiszemitizmusról beszélt, a Soros Györgyöt ért támadásokról, arról, hogy ezért a fél ország antiszemita. A cikkíró fejében elképzelt Dani bá

„minden történelemórát arra használ fel, hogy a neki kiszolgáltatott gyerekeknek politikai agitációt folytasson, kifejezetten lélekmérgezés célzattal. Már odáig jutott, hogy az egyik órán az országban dúló diktatúrára tekintettel azt javasolta a kiskorú (!) tanulóknak, hogy aki teheti, vegyen egy minél messzebbre szóló repülőjegyet és végleg hagyja el az országot”.

A propagandaújság szerzője ezek után megmutatja a megoldást is:

„kevesen tudják, hogy a szülő nincs teljesen kiszolgáltatva az agymosást végző tanároknak, igazgatóknak, mert egy pedagógus jogellenes, munkaköri kötelezettségét sértő tevékenysége miatt panaszt tehet az illetékes tankerületi központnak”.

Dani bá esetében panaszt tettek, az igazgató szólt neki, hogy vegye takarékra a politikát a tanórákon, ha mégsem, akkor szigorúbb fellépésre számíthat.

„Kedves szülők! Nincsenek teljesen kiszolgáltatva a bolsevik tudatú pedagógusoknak. Csak szólni kell a tankerületi központnak!”

– zárul az írás.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!