Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Víztározóba ugrott egy nő Zalaváron, szabadidős rendőr mentette meg

Víztározóba ugrott egy nő Zalaváron, szabadidős rendőr mentette meg
Fotó: Google Utcakép

A rendőrség közleménye szerint a Készenléti Rendőrség nagykanizsai határvadász bevetési osztályának járőre horgászni indult a Kis-Balatonra péntek délután, amikor Zalavár külterületén egy nőre lett figyelmes.

Az asszony a víztározó északi felén lévő zsiliprendszer korlátján átlépve a vízbe ugrott, az erős sodrás azonnal elnyelte.

Az őrmester utána ugrott, mivel azonban a nő teste nem bukkant fel, a felszín alatt kereste. Kiderült, hogy az asszony ruhája beakadt egy vasdarabba, így önerejéből nem is tudott volna kiszabadulni, még ha akart volna sem. Az őrmester sikeresen kiszabadította, és a sokkos állapotban lévő nővel a partra úszott.

A rendőr a nőt stabil oldalfekvésbe helyezte, majd később az autójába ültette, betakarta a pulóverével és mentőt hívott. A mentőszolgálat munkatársaival egy időben az őrmester szolgálatban lévő zalakarosi kollégái is a helyszínre érkeztek. Míg a mentősök a nőt látták el, a rendőrök kollégájuknak adtak meleg takarót.

A 63 éves asszonyt, aki állítólag magánéleti problémái miatt szánta rá magát erre a kétségbeesett lépésre, a mentők kórházba szállították.

Ha te is úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, hívd a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot és olvasd el ezt az oldalt! Ha másért aggódsz, itt találsz segítséget.

Kapcsolódó friss hírek

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag