Félmillió szignónál jár Hadházy Ákos aláírásgyűjtése az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért

Facebook-oldalán jelentette be Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, hogy átlépte a félmilliót az aláírások száma, melyeket azért gyűjt, hogy Magyarország is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez.

„A cél továbbra is az, hogy az európai parlamenti választásokig összejöjjön az egymillió aláírás, ehhez azonban szükség van arra is, hogy az ellenzéki pártok teljesítsék korábbi ígéreteiket, és ne a saját, homályos célokért folyó gyűjtéseikre koncentráljanak”

– posztolta Hadházy a közösségi oldalán, utalva arra, hogy a „nagy összefogó pártok” nem igazán veszik ki a részüket az aláírásgyűjtésből.

Me reggel az újpalotai piacon kezdtünk, ahol örömmel jelenthettem be, hogy túl vagyunk a félmillió aláíráson. A cél…

Posted by Hadházy Ákos on Saturday, April 6, 2019

Hozzátette, az emberek támogatják az Európai Ügyészséghez csatlakozást, csak még nem tudtak mindenkihez eljutni. Különösen a kisvárosokban és községekben élők eléréséhez kellenének a pártok aktivistái.

„Arra kérünk mindenkit, hogy ahova még nem jutottak el az önkénteseink és pártok aktivistái sem, gyűjtsenek saját maguk is! Az ívek letölthetők és nyomtathatók az europaiugyeszseget.hu oldalról” – írta a politikus.

Ezek is érdekelhetnek