Marsi Anikó is beszállt Nagy Blanka lejáratásába

Marsi Anikó is beszállt Nagy Blanka lejáratásába
Részlet a Tények vonatkozó adásából.

A TV2 sem maradhatott ki az aktuális karaktergyilkolásból, melybe kedden a Ripost nyomán több kormánypárti propagandatermék is kéjesen vetette bele magát: Marsi Anikó este a Tényekben (:DDD) számolgatta Nagy Blanka ellenőrzőjében az egyeseket.

A diáktüntető jegyeiről akkor szerezhetett tudomást a lakájmédia, amikor az általa indított per anyagához ügyvédjével becsatolták a lány ellenőrzőjét is. Ebből jött a sajtótörténeti megfejtés:

sok az egyes, sok a kettes, lám, lám, milyen ember kritizálja a kormányt.

Nagy Blanka egyébként tegnap a fideszes médiumok lejáratókampányára reagálva a Facebookon azt írta, éppen aznap kapta ki a történelem témazáróját, amit az „új magyar demokráciából, többek között az Orbán-kormányból” írt, és ötöst kapott rá.

„Én és az 5ös töri dogám puszilunk titeket. Na meg milyen ország az, milyen ember az aki csak egy adott jegy alapján képes elítélni. Diákként küzdeni szeretnék azért, hogy a tanulókat ne csak 1-5ig terjedő skálán ítéljék meg. Ugyanolyan jogom van véleményt mondani „kitűnő” tanulóként mint „közepes” vagy „rossz” tanulóként. NEM a jegyek ítélik meg az embert”

– írta.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek