Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Gazdaság

Komoly üzemanyag drágulás jön napokon belül

Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Szépen gyarapodott Mészáros Lőrinc birodalma

Dőlnek a megbízások a Jóisten és Orbán Viktor segítségével.

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs

A Mészáros Lőrinchez tartozó Opus Global Nyrt. közvetett tulajdonában és konszolidációs körében működő Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. aktív szerződésállományának értéke 14 százalékkal, csaknem 26,5 milliárd forinttal emelkedett a társaság PwC által a múlt év közepén készített vagyonértékelése óta – tette közzé az Opus a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A Mészáros és Mészáros Kft. aktív szerződésállománya az értékelésekor

meghaladta a 193 milliárd forintot, az azóta eltelt kilenc hónapban további 26,5 milliárd forint értékű új szerződésállománnyal nőtt.

Az Mészáros és Mészáros Kft. 51 százalékos üzletrésze a tavaly végrehajtott tőkeemelési sorozat részeként került az Opus Global közvetett tulajdonába. A tőzsdei társaság igazgatósága tavaly novemberben fogadta el az építőipari vállalat nemzetközi szakértő (PwC) által 2018. június 30-i fordulónapra meghatározott piaci értékét.

A Mészáros és Mészáros Kft. elsősorban nagytömegű földmunka, híd-, út-, közmű- és épületépítési, valamint egyéb építőipari kivitelezési munkákat végez, és meglehetősen sűrűn nyer el nagy állami megrendeléseket.

Az Opus Global építőipari nagyvállalatait, azaz a Mészáros és Mészáros Kft.-t, valamint a vasúti beruházásokra specializálódott R-Kord Kft.-t a Mészáros Építőipari Holdingon keresztül tulajdonolja. A tőzsdei vállalat által közzétett adatok alapján a társaságok együttesen 46,8 milliárd forint értékű új szerződéssel növelték aktív szerződésállományukat az elmúlt háromnegyed évben.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Újabb céget alapított Mészáros Lőrinc

Várkonyi Andrea után Mészáros Lőrinc is szót kért

Várkonyi Andrea Mészáros Lőrincről: higgadt, bölcs, elképesztő érzéke van a romantikához

A csomagküldésre is kiterjesztené a fóliázós törvényt a kormány

Kiszámolta a KSH: 605 100 forint volt az átlagkereset januárban

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter