Bedrogozott dílerek szétvertek egy lakást a IX. kerületben

Bedrogozott dílerek szétvertek egy lakást a IX. kerületben
Fotó: police.hu

Két kábítószer-terjesztőt fogtak el a fővárosban egy IX. kerületi házibuliban a rendőrök, akik rongálás bejelentése miatt érkeztek a helyszínre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint múlt szombaton a Mester utcai lakás átkutatásakor a rendőrök több mint 20 gramm kokaint, 200 gramm speedet, 550 metamfetamin tartalmú tablettát, hárommillió forint készpénzt és valutát, okmányokat, valamint egy digitális mérleget foglaltak le.

A rendőrök a lakás lépcsőházában igazoltatták az éppen távozó 20 éves V. Richárdot és a 21 éves B. S. Olivért, akiknél kábítószereket és körözött okmányokat találtak.

Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a férfiak ismerőseikkel szórakoztak a lakásban, azonban a társaságból többen összevitatkoztak. A rongálás B. S. Olivérhez köthető, aki – feltehetően kábítószer hatása alatt –

összetörte a lakás berendezési tárgyait,

V. Richárd pedig a veszekedés közben egyik ismerősét ütötte.

A rendőrségen V. Richárdot kábítószer-kereskedelem bűntett, okirattal visszaélés vétség és testi sértés bűntett kísérlet miatt, míg B. S. Olivért kábítószer-kereskedelem és rongálás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Az illetékes bíróság elrendelte a két férfi letartóztatását.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek