Bulvár

Hajdú Péter kiröhögte Magyar Pétert, majd gyorsan letiltotta a kommentelési lehetőséget

Belföld

Rendesen betojhattak: Orbán Viktor is beszédet mond a Békemeneten

Külföld

625 millió forint dugódíjjal tartozik a magyar nagykövetség Londonnak

Orbán is megszólalt az 50 embert megölő új-zélandi terrorista kapcsán

Részvétnyilvánítás némi politikai marketinggel.

Az Új-Zélandon történt brutális terrortámadás sajnálatos módon ismét bebizonyította, hogy a 21. században a gyűlölet, az erőszak és a terrorizmus nem ismer határokat – írta Orbán Viktor miniszterelnök Jacinda Ardern új-zélandi kormányfőnek küldött részvétnyilvánításában.

Orbán Viktor – aki a magyarok nevében mély együttérzését fejezte ki a Christchurchben történt terrortámadás miatt – levelében úgy fogalmazott:

Magyarország és kormánya elítéli az erőszak minden formáját, és a továbbiakban is támogatja a terrorizmus és az erőszakos szélsőségek visszaszorítására tett nemzetközi erőfeszítéseket.

A christchurchi terrortámadásban ötven ember halt meg és további ötven megsebesült, amikor egy férfi pénteken lövöldözni kezdett két mecsetben.

Orbán levele, valamint a máskor vallási, származási alapon uszító kormánykommunikáció ezúttal mélyen hallgat arról, hogy egy keresztény terrorista ölt ártatlan muszlimokat két mecsetben, sőt, Bayer Zsolt fóliasisakos összeesküvés-elmélete már ott tart, hogy szerinte a férfi csak azért gyilkolt, hogy lejárassa a bevándorlásellenes kormányokat, így az Orbán-kormányt is.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!