Belföld

Magyar Péter készül valamire március 15-én

Baleset

Holttestet találtak Budapesten, az Örs vezér téren

Bűnügy

Fejlemény a bicskei pedofil gyermekotthoni igazgató ügyében, megszólalt a bíróság

Fiala János élő adásban követelte, hogy Karácsony Gergely fizesse ki, amivel tartozik neki

Ezzel beismerte, hogy fizetnek neki a politikusok az interjúkért.

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
Fiala János műsorvezető beszél a Fenegyerekek címmel tartott kerekaszatal-beszélgetésen, balról Csermely Péter moderátor a Korrektúra 2013 Média Konferencián a Ramada Hotel & Resort Lake Balaton szállodában Balatonalmádiban 2013. november 21-én.
Fiala János műsorvezető beszél a Fenegyerekek címmel tartott kerekaszatal-beszélgetésen, balról Csermely Péter moderátor a Korrektúra 2013 Média Konferencián a Ramada Hotel & Resort Lake Balaton szállodában Balatonalmádiban 2013. november 21-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Fiala János a Civil Rádión hallható Kelj Fel Jancsi című műsorában heti rendszerességgel készít interjút azokkal a politikusokkal, akik fizetnek neki – írja a 444.hu. Fiala bt.-je szerződést is köt az „ügyféllel”, ebben az áll:

„kizárólag kompromisszumos, előre egyeztetett témák merülhetnek fel”.

A március 7-ei adásban azonban még ennél szokatlanabb dolog történt. Egy betelefonáló azt sérelmezte, hogy Zuglóban zavaróan hangosan kukorékolnak a kakasok. Majd ha már Zugló, Fiala megemlítette, hogy Karácsony Gergely önkormányzatával kapcsolatban neki is erőteljesen csökken a türelme, mert Karácsonyék állítólag több mint félmillió forinttal tartoznak neki.

Egy magas beosztású önkormányzati dolgozó azt mondta, amikor erre felhívtam a figyelmét (…), hogy örüljek annak, hogy a fideszes önkormányzatok pontosan fizetnek

– fakadt ki Fiola, amitől hirtelen a betelefonáló köpni-nyelni sem tudott.

A műsorvezető ezután azt is kilátásba helyezte, hogy egyszer olyasmit fog mondani, amit egyébként műsoron belül a partnereinek ritkán szokott.

A hallgató kérdésére Fiala még elárulta, hogy nem mondhatja el pontosan, miért nem fizet neki Karácsony Gergely, mert akkor „visszaélne” a polgármester bizalmával.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

300 milliárd forint uniós forrás érkezik Budapestre közvetlenül, hogy Orbánék ne lophassák el

Másodfokúra emelték az árvízvédelmi készültséget Budapesten

Pottyondy az Operaház büfébotrányáról: „Már várom Orbán évértékelőjének félbevágását”

Mi történik? Polt Péter kezdeményezte egy MSZP-s téglájuk mentelmi jogának felfüggesztését

Karácsony Gergely: „Putyin egyik legfontosabb tanítványa” Budapestet fojtogatja

Nekiesett a fővárosi Fidesz Karácsony Gergelynek