Fiala János élő adásban követelte, hogy Karácsony Gergely fizesse ki, amivel tartozik neki

Ezzel beismerte, hogy fizetnek neki a politikusok az interjúkért.

Fiala János műsorvezető beszél a Fenegyerekek címmel tartott kerekaszatal-beszélgetésen, balról Csermely Péter moderátor a Korrektúra 2013 Média Konferencián a Ramada Hotel & Resort Lake Balaton szállodában Balatonalmádiban 2013. november 21-én.
Fiala János műsorvezető beszél a Fenegyerekek címmel tartott kerekaszatal-beszélgetésen, balról Csermely Péter moderátor a Korrektúra 2013 Média Konferencián a Ramada Hotel & Resort Lake Balaton szállodában Balatonalmádiban 2013. november 21-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Fiala János a Civil Rádión hallható Kelj Fel Jancsi című műsorában heti rendszerességgel készít interjút azokkal a politikusokkal, akik fizetnek neki – írja a 444.hu. Fiala bt.-je szerződést is köt az „ügyféllel”, ebben az áll:

„kizárólag kompromisszumos, előre egyeztetett témák merülhetnek fel”.

A március 7-ei adásban azonban még ennél szokatlanabb dolog történt. Egy betelefonáló azt sérelmezte, hogy Zuglóban zavaróan hangosan kukorékolnak a kakasok. Majd ha már Zugló, Fiala megemlítette, hogy Karácsony Gergely önkormányzatával kapcsolatban neki is erőteljesen csökken a türelme, mert Karácsonyék állítólag több mint félmillió forinttal tartoznak neki.

Egy magas beosztású önkormányzati dolgozó azt mondta, amikor erre felhívtam a figyelmét (…), hogy örüljek annak, hogy a fideszes önkormányzatok pontosan fizetnek

– fakadt ki Fiola, amitől hirtelen a betelefonáló köpni-nyelni sem tudott.

A műsorvezető ezután azt is kilátásba helyezte, hogy egyszer olyasmit fog mondani, amit egyébként műsoron belül a partnereinek ritkán szokott.

A hallgató kérdésére Fiala még elárulta, hogy nem mondhatja el pontosan, miért nem fizet neki Karácsony Gergely, mert akkor „visszaélne” a polgármester bizalmával.

Kapcsolódó hírek