Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Gusztustalan kommentekben gyalázzák a momentumos Cseh Katalint

Nőnap alkalmából olvasott fel egy durva, korhatáros kommentválogatást Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője, bemutatván, milyen hozzászólásokban gyalázzák nap mint nap.

Nőnapi jókívánságok – kicsit máshogyan.

Orbán Viktor egyszer azt mondta: azért kételkedik a női politikusok alkalmasságában, mert szerinte nehezen bírnánk a magyar közélet légkörét. Most ebben a videóban megmutatom, hogy mire gondolhatott. Női politikusként a hétköznapjaim része az ordenáré kommentek olvasása, de sajnos nem kell közszereplőnek lenni ahhoz, hogy valaki online zaklatással, sértő durvasággal találkozzon. Ne törődjünk bele ebbe!Ne csak a Nemzetközi Nőnapon becsüljük meg a nőket, hanem az év többi 364 napján is! Nem virágra van szükségünk, hanem alapvető tiszteletre és megbecsülésre. Orbán Viktornak pedig mutassuk meg: igenis van helye a nőknek a politikában. Állni fogjuk a sarat! 💪Figyelem! A videóban trágár kifejezések is elhangzanak. Lehet, hogy ezek sokak számára zavaróak lehetnek, de nézzünk szembe azzal: sokunknak ez a hétköznapi valóság.

Posted by Cseh Katalin on Friday, March 8, 2019

„Orbán Viktor egyszer azt mondta: azért kételkedik a női politikusok alkalmasságában, mert szerinte nehezen bírnánk a magyar közélet légkörét. Most ebben a videóban megmutatom, hogy mire gondolhatott. Női politikusként a hétköznapjaim része az ordenáré kommentek olvasása, de sajnos nem kell közszereplőnek lenni ahhoz, hogy valaki online zaklatással, sértő durvasággal találkozzon”

– írta a Facebook-oldalán közzétett videóhoz Cseh Katalin. Hozzátette: nem csak nőnapon kell megbecsülni a nőket, hanem az év többi napjain is,

„nem virágra van szükségünk, hanem alapvető tiszteletre és megbecsülésre. Orbán Viktornak pedig mutassuk meg: igenis van helye a nőknek a politikában. Állni fogjuk a sarat!”

Kapcsolódó friss hírek

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Megvertek egy rendőrt Nyírábrányban

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Rablógyilkosság Zalában, két ember ellen emeltek vádat