Sport

Tragikus hirtelenséggel elhunyt egy fiatal magyar kézilabdázó

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Egészségügy

Tömeges ételmérgezés volt egy magyar kórházban

Gusztustalan kommentekben gyalázzák a momentumos Cseh Katalint

Harta ViktorHarta Viktor

Nőnap alkalmából olvasott fel egy durva, korhatáros kommentválogatást Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője, bemutatván, milyen hozzászólásokban gyalázzák nap mint nap.

Nőnapi jókívánságok – kicsit máshogyan.

Orbán Viktor egyszer azt mondta: azért kételkedik a női politikusok alkalmasságában, mert szerinte nehezen bírnánk a magyar közélet légkörét. Most ebben a videóban megmutatom, hogy mire gondolhatott. Női politikusként a hétköznapjaim része az ordenáré kommentek olvasása, de sajnos nem kell közszereplőnek lenni ahhoz, hogy valaki online zaklatással, sértő durvasággal találkozzon. Ne törődjünk bele ebbe!Ne csak a Nemzetközi Nőnapon becsüljük meg a nőket, hanem az év többi 364 napján is! Nem virágra van szükségünk, hanem alapvető tiszteletre és megbecsülésre. Orbán Viktornak pedig mutassuk meg: igenis van helye a nőknek a politikában. Állni fogjuk a sarat! 💪Figyelem! A videóban trágár kifejezések is elhangzanak. Lehet, hogy ezek sokak számára zavaróak lehetnek, de nézzünk szembe azzal: sokunknak ez a hétköznapi valóság.

Posted by Cseh Katalin on Friday, March 8, 2019

„Orbán Viktor egyszer azt mondta: azért kételkedik a női politikusok alkalmasságában, mert szerinte nehezen bírnánk a magyar közélet légkörét. Most ebben a videóban megmutatom, hogy mire gondolhatott. Női politikusként a hétköznapjaim része az ordenáré kommentek olvasása, de sajnos nem kell közszereplőnek lenni ahhoz, hogy valaki online zaklatással, sértő durvasággal találkozzon”

– írta a Facebook-oldalán közzétett videóhoz Cseh Katalin. Hozzátette: nem csak nőnapon kell megbecsülni a nőket, hanem az év többi napjain is,

„nem virágra van szükségünk, hanem alapvető tiszteletre és megbecsülésre. Orbán Viktornak pedig mutassuk meg: igenis van helye a nőknek a politikában. Állni fogjuk a sarat!”

Ez is érdekelhet

Leköptek egy másfél éves kisgyermeket a Momentum utcai kampányolásán

„Mocskos komcsi” – Dávid-csillagot festettek a Momentum előválasztási plakátjára Budapesten

Rendületlenül imádja az ország a Fideszt, a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek a baloldali pártok

Dőlnek a csontvázak? Nyomoznak a CÖF plakátkampányos cége ügyében

Magyar Péter: Orbán Viktor térde reszket

4 milliárd forintból ezer parkolóhelyet alakítanak ki Kaposváron