Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Kigyulladt egy idősotthon Noszvajon, sokakat kellett kimenekíteni

Tűz ütött ki egy noszvaji idősek otthonában kedd éjjel, összesen 65 embert kellett kimenekíteni – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A Heves megyei település külterületén lévő épület teljes tetőszerkezete lángra kapott.

A tűzoltók Egerből, Mezőkövesdről, Füzesabonyból, Pétervásáráról, Mezőcsátról érkeztek nagy erőkkel, hogy megfékezzék a tüzet. A lángokat négy vízsugárral határolták körül.

Az otthonban dolgozók már az egységek kiérkezése előtt megkezdték az ott élők kimentését, amelyet a tűzoltók fejeztek be. Égési sérülést és füstmérgezést senki sem szenvedett, öt lakót kisebb felszíni hámsérülésekkel vittek kórházba a mentők.

A Heves megyei katasztrófavédelem később azt közölte, bő két óra alatt fékezték meg a lángokat, de az oltást követő utómunkák még jelenleg is tartanak.

A tájékoztatás szerint az eddig ismeretlen okból keletkezett tűz a mintegy 500 négyzetméter alapterületű épületnek csak egy részét érintette, ezek a helyiségek azonban lakhatatlanná váltak. Az utómunkák befejezését követően helyszíni szemlét tartanak és tűzvizsgálati eljárás indul az okok felderítésére.