Baleset

Káosz, tömegbaleset az M7-esen Velencénél, több tucat jármű érintett

Bűnügy

„Válogatott fenyegetéseket” kap, 24 órás védelmet javasoltak Magyar Péternek

Gazdaság

Ismét drágul a benzin szerdán

Bakondi: még több migráns jöhet, mert jó az idő

A választásokig még néhányszor el fogja mondani.

RövidenRöviden

Növekedni fog a migrációs mozgás a meleg miatt a balkáni útvonalakon – magyarázta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 propagandakanálison szerdán (is).

Bakondi György elmesélte,

a tapasztalatok szerint a migránsok a téli időszakban szeretnek járműveken, vonatokon elrejtőzni és a hideg időjárás miatt viszonylag kevesen próbálkoznak a zöldhatáron átjutni.

A szerb határnál negyvennél is több esetben tettek kísérletet illegális határátlépésre az elmúlt 24 órában és több mint 1700-an próbálkoztak idén – állította, és elismerte, hogy ez a határátkelő nem része a fő irányvonalnak, mivel Szerbia és Montenegró irányából is a legtöbben Boszniába akarnak eljutni, onnan pedig Horvátország és Szlovénia a cél.

Bakondi azonban úgy morfondírozik, hogy ha a horvátok szigorítást vezetnek be vagy javul a szlovén kerítéses határőrizet hatékonysága, akkor a visszaküldött migránsok egy része ismét Szerbiába kerül és onnan vagy a magyar-szerb vagy a román határon tesznek kísérletet illegális határátlépésre.

Magyarország ugyan nem a fő irányvonal része, de az illegális migrációs terhelés így az 50 főt is elérheti naponta a határon – magyarázta a terhelés, más néven a „tömeges bevándorlás” mibenlétét.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Leszámol Józsefváros az agymosó hirdetőoszlopokkal

„Helló, Röfi!” – Megidézte Orbán Viktort a kormánybiztos

Nyitrai Zsolt úgy tudja, a kormány közéleti munkája a párbeszéden alapul

Nagy Márton: az infláció gyakorlatilag összeesett

Karácsony Gergely: „Putyin egyik legfontosabb tanítványa” Budapestet fojtogatja

Meghalt Belénessy Csaba, az MTI volt vezérigazgatója