Tragikus baleset történt Szigetszentmiklósnál

Összeroncsolódott személyautó Szigetszentmiklós közelében 2019. február 26-án. Az autó sofőrje egy körforgalomban elvesztette a jármű felett az irányítást, a gépkocsi többször megpördült, majd az út melletti árokba csapódott. A sofőr az autó alá szorult és a helyszínen meghalt, további két ember megsérült.
Összeroncsolódott személyautó Szigetszentmiklós közelében 2019. február 26-án. Az autó sofőrje egy körforgalomban elvesztette a jármű felett az irányítást, a gépkocsi többször megpördült, majd az út melletti árokba csapódott. A sofőr az autó alá szorult és a helyszínen meghalt, további két ember megsérült. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Meghalt egy ember, ketten pedig megsérültek hétfő éjszaka egy közlekedési balesetben Szigetszentmiklósnál.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint február 25-én este 22 óra 50 perckor egy személyautó nagy sebességgel haladt Szigetszentmiklós irányából az M0-ás autóút irányába.

Egy körforgalomhoz érve a sofőr elveszítette a jármű feletti irányítást, többször megpördült, majd az út mellett lévő jobb oldali árokba csapódott.

Halálos baleset Szigetszentmiklósnál.

Halálos baleset Szigetszentmiklósnál.Fotó: police.hu

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a balesetben a sofőr az autó alá szorult.

Miután kiemelték a jármű alól, megkezdték újraélesztését, de nem élte túl a balesetet.

Halálos baleset Szigetszentmiklósnál.

Halálos baleset Szigetszentmiklósnál.Fotó: police.hu

Az autóban ketten ültek a sofőr mellett, ők megsérültek a balesetben.

Kapcsolódó hírek