„A Fidesz Magyarország egyetlen bevándorlásszervező alakulata”

A Jobbik országgyűlési képviselője szerint a Fidesz Magyarország egyetlen bevándorlásszervező alakulata. Potocskáné Kőrösi Anita pénteken budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett:

a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint 2015 és 2017 között 86 ezer bevándorló érkezett Magyarországra.

A többségük letelepedési kötvénnyel jelent meg az országban – mondta az ellenzéki politikus, hozzátéve, a kormánynak a bevándorlás csak üzlet, és a kormány a gyűlölet- és félelemkeltésre alapozza a politikáját, ezért a magyar állampolgárok – főleg a vidéken élők – rettegnek a bevándorlóktól.

Kiemelte, a Jobbik álláspontja az, hogy se szegény, se gazdag migráns ne érkezzen Magyarországra. A bevándorlás ellen a határvédelem megújításával, önálló határőrség felállításával kell küzdeni – tette hozzá.

Az országgyűlési képviselő kérdésre elmondta, a Jobbik kongresszusán elfogadtak egy nyilatkozatot, miszerint akkor is harcolni fognak, ha további – az Állami Számvevőszék büntetéséhez hasonló – támadások érik őket. Szerintük ugyanis a Jobbik jelenti az egyetlen valós kiutat a jelenlegi kormány által kialakított helyzetből.

Kapcsolódó hírek