Rékasi Károly felélte a tartalékait, az öngyilkosság is megfordult a fejében

Lassan négy éve nincs jogerős ítélet Rékasi Károly motorbalesetének büntetőügyében, így kártérítést sem kapott még a színész a biztosítótól.

Rékasi a Blikknek adott interjújában vallott 2015-ös balesete óta tartó kálváriájáról, aminek során többek között felélte már az összes tartalék pénzét, szégyenszemre a hetvenhat éves édesanyjától kellett kölcsönkérnie.

„A mai napig nem tudtam visszaadni” – mondta a színész, akinek leendő kártérítéséből már az előleg is nagy segítség lenne.

A lapnak arról is beszélt, a baleset okozta maradandó károsodás és a kilátástalan jövőkép odáig súlyosbította a lelki állapotát, hogy az öngyilkosság is megfordult a fejében.

Volt, amikor ki akartam lépni ebből az élet nevű „játékból”. Pontosan elterveztem, hogyan tegyem meg. Egyetlen ok tartott vissza, hogy drága édesanyám ezt már nem tudta volna feldolgozni

– vallotta be Rékasi.

Ha te is úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, hívd a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot és olvasd el ezt az oldalt! Ha másért aggódsz, itt találsz segítséget.

Kapcsolódó hírek