Baleset

Tragikus baleset Földes és Báránd között: két kisbusz ütközött össze

Bűnügy

Bizonyíték került elő arról, hogy Orbán Viktor döntött a pedofil igazgató kitüntetéséről

Bűnügy

Pedofil óvodai dolgozóra csapott le a rendőrség Gazdagréten

Orvoshiány miatt nem lesz ügyelet a Péterfy Kórház érsebészetén

Harta ViktorHarta Viktor

Szakorvoshiány miatt március elsejétől május végéig nem lesz érsebészeti ügyelet a Péterfy Kórház és Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézetben. Erről Dr. Kunetz Zsombor posztolt a Facebookon, megosztva a változásról beszámoló dokumentumot.

E szerint Dr. Flóris István kórházigazgató február 12-én az alábbiakról értesítette a Nemzeti Népegészségügyi Központot:

„a Péterfy Kórház és Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézetben 2019. március 1-től 2019. május 31-ig az akut érsebészeti ügyeletet lemondjuk. Intézetünk nem tud érsebész szakorvost biztosítani az akut érsebészeti ügyelet ellátására. Amennyiben a humánerőforrás hiánya megoldódik, azonnal jelezzük Önök felé”.

A dokumentum szerint a bejelentés miatt hatósági eljárás indult, továbbá kijelölték a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetet, a Szent Imre Kórházat, a Semmelweis Egyetem-Városmajori Szív és Érgyógyászati Klinikát, a Honvédkórházat és a Bajcsy-Zsilinszky Kórházat, hogy meghatározott napokon érsebészeti ügyeletet tartsanak.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Pedofil óvodai dolgozóra csapott le a rendőrség Gazdagréten

Teljes látogatási tilalmat rendeltek el Szabolcsban több kórház összes fekvőbeteg-osztályán

Fegyverrel túszul ejtettek egy fiatal nőt a VII. kerületben

Holttestet találtak Budapesten, az Örs vezér téren

Elhunyt Jakab Ferenc virológus

Öt budapesti férfit vádolnak jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelmével