Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Magyar pályán ritkán látható csodagóllal verte a Debrecen a Fradit – videó

A debreceni csapat és szurkolóik a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott Debreceni VSC - Ferencváros mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2019. február 16-án.
A debreceni csapat és szurkolóik a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott Debreceni VSC - Ferencváros mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2019. február 16-án. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A listavezető Ferencváros 2-1-re kikapott a Debrecen otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 21. fordulójának nyitómérkőzésén. A 18 éves Zsóri Dániel első NBI-es meccsén rögtön egy ollózással döntötte el a három pont sorsát.

Zsóri Dániel hatalmas gólja a Ferencváros ellen

18 éves vagyok, életem első NB I-es mérkőzését játszottam, a Fradinak a 93. percben győztes gólt lőttem… Ilyet! – ZSÓRI DÁNIEL VAGYOK… Kitalálni sem lehetne szebbet! :)Beszámolók és gólok a 21. fordulóból: http://bit.ly/2NaVGMK.Értékelések: http://bit.ly/2N9ej3u.

Posted by M4 Sport on Saturday, February 16, 2019

A vendég ferencvárosiak – akiktől betegség miatt hiányzott Böde Dániel – rögtön magukhoz ragadták a kezdeményezést, és a nyolcadik percben akár a vezetést is megszerezhették volna, de Petrjak közeli lövésénél a hazaiak kapusa nagyot védett.

A folytatásban is az FTC irányította a játékot, de helyzeteket nem igazán tudott kialakítani. A harmincadik percben mégis vezetéshez jutott: Lovrencsics távoli lövésébe Dvali olyan szerencsésen ért bele, hogy a labda a kapu jobb alsó sarkában kötött ki. A második félidő elején nagyobb sebességre kapcsolt a Debrecen, és két perc elteltével Bódi lövésénél Dibusznak kellett bravúrral hárítania. Mindkét csapat vállalta a támadójátékot, így lüktetőbb, élvezetesebb lett a mérkőzés, helyzetek felváltva adódtak.

A hajrában aztán a DVSC büntetőből egyenlített, miután Dibusz elsodorta Bódit, sőt a hosszabbítás perceiben a csereként beállt Zsóri Dániel – élete első NB I-es mérkőzésén – 15 méterről a kapu jobb felső sarkába ollózott, megszerezve csapatának a győzelmet.