Két ember halt meg az M1-esen Győr közelében

Kerekeire állítanak egy felborult kisteherautót, amely személygépkocsival ütközött Győr közelében, az M1-es autópálya 110-es kilométerénél, a Hegyeshalom felé vezető oldalon 2019. február 10-én.
Kerekeire állítanak egy felborult kisteherautót, amely személygépkocsival ütközött Győr közelében, az M1-es autópálya 110-es kilométerénél, a Hegyeshalom felé vezető oldalon 2019. február 10-én. Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Halálos baleset történt az M1-es autópálya 110-es kilométerénél, Győr közelében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon vasárnap kora reggel.

Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy autó és egy kistehergépkocsi ütközött össze. A személyautóban utazók közül két ember a helyszínen meghalt.

Összetört személygépkocsi, miután kisteherautóval ütközött Győr közelében, az M1-es autópálya 110-es kilométerénél, a Hegyeshalom felé vezető oldalon 2019. február 10-én.

Összetört személygépkocsi, miután kisteherautóval ütközött Győr közelében, az M1-es autópálya 110-es kilométerénél, a Hegyeshalom felé vezető oldalon 2019. február 10-én.Fotó: MTI/Krizsán Csaba

A forgalom a leállósávban halad a helyszínelés és a műszaki mentés idején

Kapcsolódó hírek