Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Baleset

Agyonlőtte magát egy középiskolás Nagyatádon

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

A Fidesz szerint aki tüntet, az bevándorláspárti

Hidgvéghi szerint az egyedüli védelmet a Fidesz-KDNP adja.

Ismét tüntet Budapesten a „Soros-lista” – így értékelte a vasárnapi demonstrációkat Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

„Gyurcsány vezetésével, a szocialistákon át a Momentumig, Hadházy Ákos, Karácsony Gergely kéz a kézben a Jobbikkal adnak elő egy közös színjátékot”

– magyarázta Hidvéghi Balázs, és milliomodszorra is megismételte, hogy szerinte valójában ezek a politikusok mind „feliratkoztak a Soros-listára” és mindannyian bevándorláspártiak.

„Ezeket a pártokat és a politikusokat az köti össze, hogy mindannyian a bevándorláspárti oldalra álltak. Ha rajtuk múlna, akkor Magyarországból is bevándorlóországot csinálnának, és készek alávetni magukat a Brüsszel és a Soros-hálózat minden elvárásának, ezért ma már odáig mennek, hogy a baloldaliak egy náci párttal együtt tüntetnek Budapesten”

– mesélte el Hidvéghi, és biztosított róla, hogy a bevándorláspárti politika ellen az egyedüli védelmet a Fidesz-KDNP adja. „Mi a magyarok oldalán állunk, nemet mondunk a bevándorlásra” – közölte a 30 ezer gyanús külföldit Magyarországra beengedő párt kommunikátora.