Bulvár

Több hektáros útvesztő épült Kiszombor határában – így néz ki az égből

Bűnügy

Nyomoz a rendőrség, miután egy felügyelő úgy felrúgott egy kisfiút Szolnokon, hogy fejre esett

Gazdaság

Keményen megsarcolja a kormány az autósokat

Itt lesz tüntetés a hétvégén – a fél Budapestet lezárják

Vasárnap a Lánchidat is lezárják.

Demonstrációk miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek szombaton és vasárnap több budapesti útszakaszon.

Szombat

A Becsület napja nevű megemlékezés miatt tilos lesz megállni már szombat reggel 6 órától 20 óráig az Ostrom utca mindkét oldalán a Batthyány utca és a Várfok utca közötti szakaszon, az Ignotus utca park felőli oldalán, valamint a Maros utca mindkét oldalán a Maros utca 7. szám és a Krisztina körút közötti szakaszán.

A lezárásokat nem érinti, de elvileg lesz tüntetés a Music FM bezárása miatt is a környéken: szombat este 7-re a Médiatanács épülete elé, az Ostrom utca 23-25-alá várják a tiltakozókat.

Vasárnap

Vasárnap 16 órától Orbán Viktor évértékelőjéhez kapcsolódóan lesz tüntetés a Várban. A szervezők szerint itt majd minden elhangzik, ami a miniszterelnök 15 órakor, a Várkert Bazárban elhangzó beszédéből kimarad.

Innen együtt vonulunk a Pártállami Számvevőszék elé tiltakozni az ellenzéki pártok ellehetetlenítése és a magyar demokrácia felszámolása ellen!

– olvasható az esemény leírásában.

A Lánchíd vasárnap 8 órától 23 óra 59 percig lesz lezárva. A rendőrség azt írta: a hétvégi forgalomkorlátozások Budapest I., V., VI., XII., XIII. és XIV. kerületét érintik.

Vasárnap 0 órától éjfélig lezárják a Lánchíd utca – Ybl Miklós tér – Apród utca útvonalat is a Clark Ádám tér és a Szarvas tér közötti szakaszon. Szakaszosan és időszakosan lezárják vasárnap 13 óra 45 perctől 17 óráig a Hősök tere – Andrássy út – József Attila utca – Széchenyi tér – Lánchíd útvonalat. Majd 17 órától 18 óráig a Szent György tér – Dísz tér – Hunyadi János út – Clark Ádám tér – Lánchíd – Széchenyi tér – Apáczai Csere János utca útvonalat.

Vasárnap 0 órától megállási tilalom lép életbe többek között a Lánchíd utca egyik szakaszán, a Lánchíd utcai parkolóban, valamint a Széchenyi téren a Magyar Tudományos Akadémia előtti parkolóban, továbbá a rakpartok egy-egy szakaszán, valamint többek között a Deák Ferenc utca, a Váci utca egyes szakaszán, a Március 15. téren, a Petőfi téren és a Várkert Bazár környékén.

Ez is érdekelhet:
Önállóan indul a Jobbik az EP-választáson

Kapcsolódó hírek

Meghalt egy motoros a 81-es főúton Magyaralmásnál

Balesetet szenvedett és súlyosan megsérült egy motoros rendőr Budapesten

BRFK: kilenc embert fogtak el Budapesten a hétvégi belvárosi razzián

Beteget szállító mentőautó borult fel Budapesten a Bocskai úton

Gyilkosság történt Békásmegyeren, három embert őrizetbe vettek

Megeszi a Fideszt a méreg: Budapest a legnagyobb ütemben javuló városok között van, ami az élhetőséget illeti

Taxisokat terrorizáló bűnözőkre csaptak le Budapesten

Újraszámolták a szavazatokat, eldőlt Budapest sorsa

Vitézy Dávid új választást szeretett volna két kerületben, ahol nagyon kikapott