Baleset

Tartálykocsi és személyautó ütközött Nagybajomnál, egy ember meghalt

Időjárás

Kiadós havazás, ónos eső jöhet a folytatásban, de délen, délkeleten akár 15 fokot is mutathat a hőmérő

Időjárás

Intenzív havazásra figyelmeztet a Közút, néhány órán belül komoly fennakadás lehet ezekben a megyékben

Itt lesz tüntetés a hétvégén – a fél Budapestet lezárják

Vasárnap a Lánchidat is lezárják.

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs

Demonstrációk miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek szombaton és vasárnap több budapesti útszakaszon.

Szombat

A Becsület napja nevű megemlékezés miatt tilos lesz megállni már szombat reggel 6 órától 20 óráig az Ostrom utca mindkét oldalán a Batthyány utca és a Várfok utca közötti szakaszon, az Ignotus utca park felőli oldalán, valamint a Maros utca mindkét oldalán a Maros utca 7. szám és a Krisztina körút közötti szakaszán.

A lezárásokat nem érinti, de elvileg lesz tüntetés a Music FM bezárása miatt is a környéken: szombat este 7-re a Médiatanács épülete elé, az Ostrom utca 23-25-alá várják a tiltakozókat.

Vasárnap

Vasárnap 16 órától Orbán Viktor évértékelőjéhez kapcsolódóan lesz tüntetés a Várban. A szervezők szerint itt majd minden elhangzik, ami a miniszterelnök 15 órakor, a Várkert Bazárban elhangzó beszédéből kimarad.

Innen együtt vonulunk a Pártállami Számvevőszék elé tiltakozni az ellenzéki pártok ellehetetlenítése és a magyar demokrácia felszámolása ellen!

– olvasható az esemény leírásában.

A Lánchíd vasárnap 8 órától 23 óra 59 percig lesz lezárva. A rendőrség azt írta: a hétvégi forgalomkorlátozások Budapest I., V., VI., XII., XIII. és XIV. kerületét érintik.

Vasárnap 0 órától éjfélig lezárják a Lánchíd utca – Ybl Miklós tér – Apród utca útvonalat is a Clark Ádám tér és a Szarvas tér közötti szakaszon. Szakaszosan és időszakosan lezárják vasárnap 13 óra 45 perctől 17 óráig a Hősök tere – Andrássy út – József Attila utca – Széchenyi tér – Lánchíd útvonalat. Majd 17 órától 18 óráig a Szent György tér – Dísz tér – Hunyadi János út – Clark Ádám tér – Lánchíd – Széchenyi tér – Apáczai Csere János utca útvonalat.

Vasárnap 0 órától megállási tilalom lép életbe többek között a Lánchíd utca egyik szakaszán, a Lánchíd utcai parkolóban, valamint a Széchenyi téren a Magyar Tudományos Akadémia előtti parkolóban, továbbá a rakpartok egy-egy szakaszán, valamint többek között a Deák Ferenc utca, a Váci utca egyes szakaszán, a Március 15. téren, a Petőfi téren és a Várkert Bazár környékén.

Ezek is érdekelhetnek

Lezárták a Normafát az ónos eső miatt, ágak és jégdarabok szakadnak le a fákról

A Momentum is beáll Karácsony Gergely mögé

Ingyenes lesz a tömegközlekedés januártól ebben a magyar városban

Káosz a záhonyi határra vezető főúton, közleményt adott ki a rendőrség

Leugrott egy diák egy budapesti gimi 3. emeletéről, búcsúlevelet is hagyott

Mi folyik itt? Kiengedték a börtönből az Árpád hídi gyilkos gázolót