Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Mentőautó tört rommá az Üllői úton

Négy ember sérült meg a balesetben.

Összetört mentőautó, miután személygépkocsival ütközött a XVIII. kerületben, az Üllői út és Lakatos utca kereszteződésében 2019. január 26-án. A balesetben négyen megsérültek.
Összetört mentőautó, miután személygépkocsival ütközött a XVIII. kerületben, az Üllői út és Lakatos utca kereszteződésében 2019. január 26-án. A balesetben négyen megsérültek. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Mentőautó és személyautó karambolozott a XVIII. kerületi Üllői út és Lakatos utca kereszteződésében szombat délután, ezért az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták.

Karambol az Üllői úton

Egy mentőautó és egy személygépkocsi karambolozott Budapest XVIII. kerületében, az Üllői út és a Lakatos út kereszteződésénél. Az ütközés következtében a mentőautó a villamossínekre került. A tűzoltók daru segítségével emelték le a járművet. Az autóban ülő két embert a fővárosi hivatásos tűzoltók szabadították ki, a mentők több embert kórházba szállítottak.Videó: Dudás Tamás tűzoltó zászlós/FKI

Posted by BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság on Sunday, January 27, 2019

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint a balesetben négyen megsérültek. A rendőrség a környező utcákba tereli a forgalmat.

Összetört személygépkocsi és mentőautó (j), miután összeütköztek a XVIII. kerületi Üllői út és Lakatos utca kereszteződésében 2019. január 26-án. A balesetben négyen megsérültek.

Összetört személygépkocsi és mentőautó (j), miután összeütköztek a XVIII. kerületi Üllői út és Lakatos utca kereszteződésében 2019. január 26-án. A balesetben négyen megsérültek.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A BKK arról tájékoztatott, hogy az 50-es villamos helyett a teljes vonalon pótlóbusszal lehet utazni. A pótlóbusz és a 236-os autóbusz terelt útvonalon közlekedik, és nem érinti a Kemény Zsigmond utca és a Baross utca megállót, a 36-os autóbusz pedig a Lakatos út és a Lakatos úti lakótelep megállót sem – tették hozzá.