Menczer: az ellenzéket bohócok alkotják

A „lopakodó kísérlet” után itt a „bevándorláspárti seftelés”.

Menczer Tamás fideszes országgyűlési képviselő, a negyedik Orbán-kormány államtitkára.
Menczer Tamás fideszes országgyűlési képviselő, a negyedik Orbán-kormány államtitkára.

Jó irány lehet az ellenzéki összefogás, mert a kormányoldal hetek óta igyekszik lebeszélni róla: naponta beküldenek valakit a közmédiába arról papagájkodni, hogy ez micsoda hülyeség, és még a házi „kutatócéggel” is kimutattatták, hogy „a magyarok többsége nem kér az ellenzéki színjátékból”.

A „Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára” ma új kifejezést is alkotott az ellenzékiek együttműködésére, azt mondta, amit az ellenzék csinál, az

„bevándorláspárti seftelés”.

Menczer Tamásnak ez arról jutott eszébe, hogy Judith Sargentini Brüsszelben együtt tüntetett magyar ellenzéki politikusokkal. (Még január 8-án, de ez legyen a legkevesebb, hogy az „M1 aktuális” csatornán kéthetes hírekre reagálnak a fideszes beszélő fejeket.)

„Ha bármelyik ellenzéki párt alkalmas lenne az ország vezetésére, az önállóan megméretné magát” – elmélkedett Menczer, a sorok között hatalmas gyomrost beküldve a KDNP-nek.

Az államtitkár arról is beszélt, hogy az ellenzéket „bohócok alkotják”, akik abban bíznak, hogy „összefogással a sok alkalmatlanból lehet egy alkalmas”, na meg persze „Soros György és a brüsszeli bevándorláspátiak segítségével”,

„de ez nyilvánvalóan nincs így”.

Hogy akkor mégis miért kellene aggódni az ellenzék összefogása miatt, az nem derült ki.

Kapcsolódó hírek