Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Ezt írta Orbán a híveknek – már viszi a postás a pénzkunyeráló csekkeket

Csütörtökön megkezdték postázni azokat a leveleket, melyekben pénzt kér Orbán Viktor a Fidesz szimpatizánsaitól a májusi EP-választási kampányra.

A Magyar Idők arról ír, hogy január 3-án megkezdődött a levelek kézbesítése, melyeket január közepéig minden érintett megkap. Állítólag csak azoknak megy a miniszterelnök üres csekkel megtoldott írása, akik erre korábban felhatalmazást adtak.

A levélben a 2019. májusában esedékes EP-választásról van szó, jelesül hogy Brüsszel nyilván bevándorlóországgá akarja tenni hazánkat, és ennek egyedül a Fidesz szabhat gátat.

„Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra. Mi, magyarok ezt nem fogadhatjuk el.Az ellenzék már bebizonyította, hogy rájuk nem számíthatunk ebben a küzdelemben, mert ők Brüsszelt képviselik Magyarországon. Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben. A Fidesz–KDNP jelöltjei a magyar érdekeket mindig megalkuvás nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben”

idézte a propagandaoldal a levél gondolatait.

A cikk megjegyezi, tavaly év elején Soros György ellen kért pénzt Orbán, akkor mintegy 186 millió forintot kapott az emberektől.

Kapcsolódó friss hírek

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Megvertek egy rendőrt Nyírábrányban

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Rablógyilkosság Zalában, két ember ellen emeltek vádat

Benyújtotta a PedoFidesz az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot