Belföld

Újabb olimpiai bajnok indulhat a Fidesz színeiben az önkormányzati választásokon

Belföld

Kitálalt a Novák Katalin kegyelmi botrányát kirobbantó ügyvéd

Baleset

Mi történt? Holttestet találtak túrázók a Börzsönyben

Ezt írta Orbán a híveknek – már viszi a postás a pénzkunyeráló csekkeket

Harta ViktorHarta Viktor

Csütörtökön megkezdték postázni azokat a leveleket, melyekben pénzt kér Orbán Viktor a Fidesz szimpatizánsaitól a májusi EP-választási kampányra.

A Magyar Idők arról ír, hogy január 3-án megkezdődött a levelek kézbesítése, melyeket január közepéig minden érintett megkap. Állítólag csak azoknak megy a miniszterelnök üres csekkel megtoldott írása, akik erre korábban felhatalmazást adtak.

A levélben a 2019. májusában esedékes EP-választásról van szó, jelesül hogy Brüsszel nyilván bevándorlóországgá akarja tenni hazánkat, és ennek egyedül a Fidesz szabhat gátat.

„Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra. Mi, magyarok ezt nem fogadhatjuk el.Az ellenzék már bebizonyította, hogy rájuk nem számíthatunk ebben a küzdelemben, mert ők Brüsszelt képviselik Magyarországon. Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben. A Fidesz–KDNP jelöltjei a magyar érdekeket mindig megalkuvás nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben”

idézte a propagandaoldal a levél gondolatait.

A cikk megjegyezi, tavaly év elején Soros György ellen kért pénzt Orbán, akkor mintegy 186 millió forintot kapott az emberektől.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Magyar Péter piszkos ügyet boríthat – üzent Orbán Viktornak az évértékelő beszéd előtt

Ismét óriásit emelkedik Orbán Viktor fizetése, más egy év alatt sem keres ennyit

Már hétfőn megválaszthatják a Fidesz új köztársasági elnökét

Nagy Feró: Orbán Viktor zseniálisan vezeti az országot

Kiderült, mennyi szavazót veszített a Fidesz a kegyelmi botrány miatt

„Helló, Röfi!” – Megidézte Orbán Viktort a kormánybiztos