Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

100 köbméter hulladékot kellett eltakarítani a budapesti utcákról

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. dolgozói takarítanak a szilveszteri ünneplés után a belvárosi Vörösmarty téren 2019. január 1-jére virradóan.
A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. dolgozói takarítanak a szilveszteri ünneplés után a belvárosi Vörösmarty téren 2019. január 1-jére virradóan. Fotó: MTI/Mónus Márton

Mintegy 100 köbméter hulladékot takarítottak össze a budapesti szilveszteri rendezvények helyszínein, a belvárosi utcákon, tereken a Fővárosi Közterület-fenntartó dolgozói.

A társaság közleménye szerint az óév búcsúztató közterületi rendezvények helyszínein – többek között a Vörösmarty téren, a Kis- és Nagykörúton -, továbbá a Boráros téri, Ferenc körúti, Blaha Lujza téri, Nyugati téri, Kálvin téri, Deák téri, valamint az Astoria aluljárókban és azok környékén január elsején reggel 6 órakor kezdték meg kézi és gépi erővel a takarítást, melyet a kora délutáni órákra fejeztek be az FKF dolgozói.

A fővárosban az év első napján a keddi program szerint vonultak ki a hulladékszállító gépjárművek a kommunális, illetve a szelektíven gyűjtött anyagok elszállítására – írta az FKF.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz