Bűnügy

Kirúgása után még közel 3 millió forintért tankolt egy férfi a volt munkaadója számlájára

Belföld

Ismét megszólalt Magyar Péter: a nemzetbiztonsági bizottság elnökével egyeztetett

Belföld

Összeverte egymást két fideszes politikus, kórházba kerültek

100 köbméter hulladékot kellett eltakarítani a budapesti utcákról

RövidenRöviden
A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. dolgozói takarítanak a szilveszteri ünneplés után a belvárosi Vörösmarty téren 2019. január 1-jére virradóan.
A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. dolgozói takarítanak a szilveszteri ünneplés után a belvárosi Vörösmarty téren 2019. január 1-jére virradóan. Fotó: MTI/Mónus Márton

Mintegy 100 köbméter hulladékot takarítottak össze a budapesti szilveszteri rendezvények helyszínein, a belvárosi utcákon, tereken a Fővárosi Közterület-fenntartó dolgozói.

A társaság közleménye szerint az óév búcsúztató közterületi rendezvények helyszínein – többek között a Vörösmarty téren, a Kis- és Nagykörúton -, továbbá a Boráros téri, Ferenc körúti, Blaha Lujza téri, Nyugati téri, Kálvin téri, Deák téri, valamint az Astoria aluljárókban és azok környékén január elsején reggel 6 órakor kezdték meg kézi és gépi erővel a takarítást, melyet a kora délutáni órákra fejeztek be az FKF dolgozói.

A fővárosban az év első napján a keddi program szerint vonultak ki a hulladékszállító gépjárművek a kommunális, illetve a szelektíven gyűjtött anyagok elszállítására – írta az FKF.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Újabb olimpiai bajnok indulhat a Fidesz színeiben az önkormányzati választásokon

Villamos és személyautó ütközött az I. kerületben, egy ember az autóba szorult

Kiderült, mennyi szavazót veszített a Fidesz a kegyelmi botrány miatt

„Helló, Röfi!” – Megidézte Orbán Viktort a kormánybiztos

Karácsony Gergely: „Putyin egyik legfontosabb tanítványa” Budapestet fojtogatja

Visszavonul a népszerű fideszes, nem indul a kerületi polgármesteri címért