Gazdaság

Lecsap a Temu piactérre a Gazdasági Versenyhivatal

Bűnügy

Fejlemény a bicskei pedofil gyermekotthoni igazgató ügyében, megszólalt a bíróság

Baleset

Holttestet találtak Budapesten, az Örs vezér téren

Öten haltak meg a magyar utakon karácsonykor, 243 személyt fogtak el

Szomorú statisztikát tett közzé az Országos Rendőr-főkapitány az ünnepről.

Harta ViktorHarta Viktor
A Bordány és Szeged közötti útról lesodródott és összetört személyautó 2018. december 26-án. A 43-as kilométernél történt balesetben a sofõr a helyszínen életét vesztette.
A Bordány és Szeged közötti útról lesodródott és összetört személyautó 2018. december 26-án. A 43-as kilométernél történt balesetben a sofõr a helyszínen életét vesztette. Fotó: MTI/Donka Ferenc

December 24-én 0 órától december 26-án 24 óráig 64 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyből 4 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 5 személy vesztette életét, 20 súlyos és 40 könnyű sérüléssel végződött – írta a rendőrség honlapján.

December 24-én délelőtt Győr és Győrszemere között karambolozott két autó a 83-as úton. A balesetben két ember a helyszínen meghalt, többen pedig megsérültek.

December 26-án hajnalban az M0-s autóút 27-es kilométerénél, az M5-östől az M6-os autópálya felé vezető szakaszon halálra gázolt egy autó egy gyalogost. Az elütött férfi a helyszínen életét vesztette, és a jármű vezetője is súlyosan megsérült.

Baleseti helyszínelés 2018. december 26-án az M0-s autóút 27-es kilométerénél, az M5-östõl az M6-os autópálya felé vezetõ szakaszon, ahol szabálytalanul közlekedõ gyalogost gázolt egy személyautó. Az elütött férfi a helyszínen életét vesztette, és a jármû vezetõje is súlyosan megsérült.

Baleseti helyszínelés 2018. december 26-án az M0-s autóút 27-es kilométerénél, az M5-östől az M6-os autópálya felé vezetõ szakaszon, ahol szabálytalanul közlekedő gyalogost gázolt egy személyautó. Az elütött férfi a helyszínen életét vesztette, és a jármű vezetője is súlyosan megsérült.
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

December 26-án reggel Bordány és Szeged között, az 5408-as úton történt tragédia. Egy személyautó lesodródott az útról a 43-as kilométernél, a sofőr a helyszínen meghalt.

A Bordány és Szeged közötti útról lesodródott és összetört személyautó 2018. december 26-án. A 43-as kilométernél történt balesetben a sofõr a helyszínen életét vesztette.

A Bordány és Szeged közötti útról lesodródott és összetört személyautó 2018. december 26-án. A 43-as kilométernél történt balesetben a sofőr a helyszínen életét vesztette.
Fotó: MTI/Donka Ferenc

A hatóság tájékoztatása szerint a szolgálatot ellátó állomány összesen 243 személyt fogott el, közülük 57 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 140 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

Az ünnepek alatt az egyenruhások 252 személyt állítottak elő, köztük 108 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 23 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 289 esetben foganatosítottak.

Az ORFK tájékoztatása szerint Magyarország területén az ünnepek alatt a rendőrök 60 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. Mindezek mellett a rendőrök 4 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Ez is érdekelhet

Jelentősen szokatlan időjárással érkezik a karácsony – itt a friss előrejelzés

Kigyulladt egy társasházi lakás Gyöngyösön, 24 embert kellett kimenekíteni az épületből

Fotón Mészáros Lőrincék karácsonyfája

Németh Szilárd méregdrága karácsonyi menüjével sokkolta a rekorder élelmiszerárakat nyögő magyarokat

Nem, nincs baj, dehogy: kedden 9,6 Celsius-fokkal volt melegebb az ilyenkor szokásosnál

Tisztítószert szórtak az óvodások reggelijébe Pilisborosjenőn, több kisgyerek rosszul lett