Sport

Molesztálásról, „suttyó alkesz” edzőről írt a többszörös olimpiai bajnok Kozák Danuta, azonnal reagált a szövetség

Baleset

Megrázó baleset történt, egy 35 éves nyíregyházi motoros halt meg Bujnál

Baleset

Nagy baleset a Liszt Ferenc-repülőtérre vezető úton, teljes útlezárás

Hózáporokkal, borúval búcsúzik az év

Borongós napok jutnak 2018 végére, a felhők ráadásul záporokat, hózáporokat ígérnek. Szombattól hűl az idő, január elseje ködös néhány fokot ígér – az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

Csütörtökön, december 27-én általában közepesen vagy erősen felhős időre számíthatsz hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Az ország északkeleti harmadán néhol előfordulhat kisebb eső, az északkeleti határ mentén esetleg ónos eső, fagyott eső. A nyugati, északnyugati szél helyenként megélénkül. A hőmérséklet kora délután többnyire 2 és 10 fok között alakul, északkeleten az alacsonyabb értékekkel. Késő estére 0 és +4 fok közé hűl le a levegő.

Pénteken felhős idő valószínű, majd késő délelőttől észak felől csökken a felhőzet, legtovább Kelet-Magyarországon marad erősen felhős az ég. Reggel, délelőtt az ország északkeleti harmadában elszórtan, majd a Tiszántúlon helyenként várható eső, zápor. Az északnyugati, nyugati szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 10 fok között alakul.

Szombaton jellemzően felhős időre készülj, emellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Vastagabb felhőzet inkább keleten lehet, ott süt a legkevesebbet a nap. Helyenként várható eső, zápor, főleg a hegyekben hózápor is előfordulhat. Az északnyugati szél néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

Vasárnap a prognózis szerint többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Szórványosan várható eső, havas eső. Az északnyugati szél több helyen megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

Hétfőn, december 31-én változóan felhős idő várható hózáporokkal. Szórványosan várható zápor, hózápor. Az északi, északnyugati szél időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul.

2019 első napján, a nemzeti másnapon a szakemberek szerint közepesen és erősen felhős területek és időszakok egyaránt lesznek. Párás lesz a levegő, foltokban köd képződik. A ködös tájakon szitálás, hószállingózás előfordulhat. A délnyugati szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +5 fok között alakul.

Ez is érdekelhet: Tömegbaleset Törökbálintnál: kilenc jármű rohant egymásba az M7-esen

Kapcsolódó hírek

Érkezik az eső, mutatjuk, mire kell számítani a folytatásban

Újabb nagy segítség a magyar családoknak: indul a Nemzeti Sportrádió

Riasztást adott ki felhőszakadások veszélye miatt a HungaroMet

Most közölték: újabb durva esőzés ront ránk, tizenhét megyében szakad le az ég

Kiadták a riasztást a fél országra: itt csaphatnak le néhány órán belül a zivatarok

Heves zivatarok, jégeső készülődik, több megyére narancs veszélyjelzést adtak ki

Vihar! Másodfokú riasztást adtak ki számos járásra – így halad át az országon kedd estig

Újabb heves zivatarok érkeznek, 9 megyére figyelmeztetést adtak ki

Bedurvul az időjárás a jövő héten: már látszik hol, mi várható

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!