Oktatás

Bejelentették, szeptembertől ezeket tilos lesz bevinni az iskolába

Baleset

Tűzforró autóban rekedt egy kétéves kisfiú Komáromban

Baleset

Tragédia Akasztónál, egy ember meghalt, többen megsérültek

Hózáporokkal, borúval búcsúzik az év

Borongós napok jutnak 2018 végére, a felhők ráadásul záporokat, hózáporokat ígérnek. Szombattól hűl az idő, január elseje ködös néhány fokot ígér – az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

Csütörtökön, december 27-én általában közepesen vagy erősen felhős időre számíthatsz hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Az ország északkeleti harmadán néhol előfordulhat kisebb eső, az északkeleti határ mentén esetleg ónos eső, fagyott eső. A nyugati, északnyugati szél helyenként megélénkül. A hőmérséklet kora délután többnyire 2 és 10 fok között alakul, északkeleten az alacsonyabb értékekkel. Késő estére 0 és +4 fok közé hűl le a levegő.

Pénteken felhős idő valószínű, majd késő délelőttől észak felől csökken a felhőzet, legtovább Kelet-Magyarországon marad erősen felhős az ég. Reggel, délelőtt az ország északkeleti harmadában elszórtan, majd a Tiszántúlon helyenként várható eső, zápor. Az északnyugati, nyugati szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 10 fok között alakul.

Szombaton jellemzően felhős időre készülj, emellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Vastagabb felhőzet inkább keleten lehet, ott süt a legkevesebbet a nap. Helyenként várható eső, zápor, főleg a hegyekben hózápor is előfordulhat. Az északnyugati szél néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

Vasárnap a prognózis szerint többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Szórványosan várható eső, havas eső. Az északnyugati szél több helyen megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

Hétfőn, december 31-én változóan felhős idő várható hózáporokkal. Szórványosan várható zápor, hózápor. Az északi, északnyugati szél időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul.

2019 első napján, a nemzeti másnapon a szakemberek szerint közepesen és erősen felhős területek és időszakok egyaránt lesznek. Párás lesz a levegő, foltokban köd képződik. A ködös tájakon szitálás, hószállingózás előfordulhat. A délnyugati szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +5 fok között alakul.

Ez is érdekelhet:
Tömegbaleset Törökbálintnál: kilenc jármű rohant egymásba az M7-esen

Kapcsolódó hírek

Drogot is árultak a szegedi dj-k, lekapcsolták őket

Egy héten belül már a második postás halt meg munka közben

Itt szakadhat le ma az ég, amellett, hogy megdöglünk a melegtől

Három megyére a legmagasabb fokozatú riasztást adta ki a HungaroMet

Itt szakadhat le ma az ég: 7 megyére adtak ki másodfokú figyelmeztetést – térkép

Már látszik a hétvége időjárása

Jó hírt közöltek a meteorológusok, a jövő héten fellélegezhetünk

Viharos széllel, jégesővel érkezik a hidegfront

Hidegfront érkezik, már látszik, mikor enyhülhet a hőség