Három nőt küldött maga helyett a bujkáló Papp Dániel az ellenzéki képviselőkhöz

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke, frakcióvezetője átmászik a kerítésen az MTVA Kunigunda utcai székházának területére 2018. december 17-én. Ellenzéki képviselők az önkéntes túlmunka idő bővítéséről szóló törvény ellen demonstrálnak az MTVA székháza előtt és élõ adásban szeretnék elmondani nyilatkozatukat.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke, frakcióvezetője átmászik a kerítésen az MTVA Kunigunda utcai székházának területére 2018. december 17-én. Ellenzéki képviselők az önkéntes túlmunka idő bővítéséről szóló törvény ellen demonstrálnak az MTVA székháza előtt és élõ adásban szeretnék elmondani nyilatkozatukat. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Továbbra sincs lényeges előrelépés az MTVA-székházba bejutott ellenzéki képviselők akciója ügyében, ha csak az nem, hogy a propagandaközpont feljelentést tett a politikusok miatt, Papp Dániel, korábban hírhamisítóként elítélt vezérigazgató pedig a jegyzőt küldte rájuk.

Jelenleg az élő közvetítés szerint az történik, hogy a III. kerületi jegyzőnő és két másik hölgy az ellenzékiek panaszát veszi fel, arra válaszul, hogy Papp a jegyzőn keresztül birtokháborítást jelentett be az épületben tartózkodó országgyűlési képviselők miatt.

Kapcsolódó hírek