A Fidesz „újságíróknak” nevezte az MTVA-ban dolgozókat

A Fidesz „újságíróknak” nevezte az MTVA-ban dolgozókat

Elfogadhatatlan, hogy politikusok erőszakkal akarnak beavatkozni egy szerkesztőség működésébe – magyarázta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója arra reagálva, hogy ellenzéki képviselők tegnap óta próbálkoznak 5 percnyi megszólalási lehetőséghez jutni a köztévében, de az adófizetők pénzéből működtetett propagandaközpont ezt megtagadja tőlök.

Hidvéghi a képviselői hatalommal és jogosítványokkal való agresszív visszaélésnek nevezte a képviselők viselkedését, hangsúlyozva: az országgyűlési képviselői jogkör nem azt jelenti, hogy erőszakosan megzavarják egy közüzem működését. Közölte: a Fidesz-KDNP elfogadhatatlannak tartja ezt a viselkedést.

:(((((

Nyilvánvaló – folytatta a fideszes -, hogy mi a céljuk: „meg akarják félemlíteni az újságírókat, ezért viselkednek agresszíven, ezért hatolnak be a televízió épületébe”.

Ezek jól ismert módszerek, „ezek a bevándorláspárti Soros-hálózat módszerei”, így akarják megfélemlíteni azokat, akik nem értenek egyet velük – szőtte bele gondolataiban Hidvéghi a semmiből ki nem hagyható sorosozást.

Kapcsolódó hírek