Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Sport

Tragikus hirtelenséggel elhunyt egy fiatal magyar kézilabdázó

Baleset

Földbe csapódott egy kisrepülőgép Ráckeresztúrnál, két halott

Újra balhé a Kossuth téren: repül üveg, füstgránát, előkerült a könnygáz

A Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet Tüntetés a rabszolgatörvény ellen / Diák-Munkás szolidaritás címmel meghirdetett demonstráció résztvevői és rendõrök a Parlament előtti Kossuth téren 2018. december 13-án.
A Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet Tüntetés a rabszolgatörvény ellen / Diák-Munkás szolidaritás címmel meghirdetett demonstráció résztvevői és rendõrök a Parlament előtti Kossuth téren 2018. december 13-án. Fotó: MTI/Mónus Márton

Ismét egymásnak feszültek a tüntetők és a rohamrendőrök Budapesten, a Parlament lépcsőjénél, miután a Margit hídon és a Lánchídon áthaladva visszatértek a Kossuth térre.

Szellősen ugyan, de a tér középső része megtelt. A tömegben sok magyar zászló mellett a Momentum, a Jobbik, az MSZP, a Párbeszéd és az Unió zászlóját lehet látni.

A Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet Tüntetés a rabszolgatörvény ellen / Diák-Munkás szolidaritás címmel meghirdetett demonstráció résztvevői és rendõrök a Parlament előtti Kossuth téren 2018. december 13-án.

A Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet Tüntetés a rabszolgatörvény ellen / Diák-Munkás szolidaritás címmel meghirdetett demonstráció résztvevői és rendõrök a Parlament előtti Kossuth téren 2018. december 13-án.Fotó: MTI/Mónus Márton

Üvegek, tojás, sörös dobozok repülnek a rendőrök felé, akik több személyt kiemeltek már, zúg a „hogy tetszik a túlóra” és a „mocskos Fidesz”.

A momentumos Fekete-Győr András füstbombát dobott a rendőrökre, azok válaszul könnygázt fújtak. A politikus a hvg.hu-nak azt mondta,

senkit nem bánt a füstgránát, de düh van az emberekben, ezt valahol ki kell mutatni.

Posted by 24.hu on Thursday, December 13, 2018

Kirúgták a munkahelyéről a Magyar Péter szombati tüntetésén felszólaló volt lelkészt

Pánik a Karmelitában, vasárnap egész nap üléseztek Rogánék

Elképesztő számok: ennyien vehettek részt Magyar Péter szombati tüntetésén

Magyar Péter bejelentette az EP-választási jelöltjeit

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Menczer Tamás úgy tudja, egész Brüsszel Orbán Viktor elhallgattatásán dolgozik