Belföld

Tudják fokozni: presbiterré választotta K. Endrét a Bicskei Református Egyházközség a szabadulása után

Belföld

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

Baleset

Holttestet találtak Budapesten, az Örs vezér téren

Újra balhé a Kossuth téren: repül üveg, füstgránát, előkerült a könnygáz

RövidenRöviden
A Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet Tüntetés a rabszolgatörvény ellen / Diák-Munkás szolidaritás címmel meghirdetett demonstráció résztvevői és rendõrök a Parlament előtti Kossuth téren 2018. december 13-án.
A Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet Tüntetés a rabszolgatörvény ellen / Diák-Munkás szolidaritás címmel meghirdetett demonstráció résztvevői és rendõrök a Parlament előtti Kossuth téren 2018. december 13-án. Fotó: MTI/Mónus Márton

Ismét egymásnak feszültek a tüntetők és a rohamrendőrök Budapesten, a Parlament lépcsőjénél, miután a Margit hídon és a Lánchídon áthaladva visszatértek a Kossuth térre.

Szellősen ugyan, de a tér középső része megtelt. A tömegben sok magyar zászló mellett a Momentum, a Jobbik, az MSZP, a Párbeszéd és az Unió zászlóját lehet látni.

A Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet Tüntetés a rabszolgatörvény ellen / Diák-Munkás szolidaritás címmel meghirdetett demonstráció résztvevői és rendõrök a Parlament előtti Kossuth téren 2018. december 13-án.

A Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet Tüntetés a rabszolgatörvény ellen / Diák-Munkás szolidaritás címmel meghirdetett demonstráció résztvevői és rendõrök a Parlament előtti Kossuth téren 2018. december 13-án.Fotó: MTI/Mónus Márton

Üvegek, tojás, sörös dobozok repülnek a rendőrök felé, akik több személyt kiemeltek már, zúg a „hogy tetszik a túlóra” és a „mocskos Fidesz”.

A momentumos Fekete-Győr András füstbombát dobott a rendőrökre, azok válaszul könnygázt fújtak. A politikus a hvg.hu-nak azt mondta,

senkit nem bánt a füstgránát, de düh van az emberekben, ezt valahol ki kell mutatni.

Posted by 24.hu on Thursday, December 13, 2018

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Orbán Viktor beteg? Elképesztő választ adott a miniszterelnök sajtófőnöke

„Mocskos komcsi” – Dávid-csillagot festettek a Momentum előválasztási plakátjára Budapesten

50 ezren gyűltek össze a Hősök terén – a Fidesz-propaganda szerint „komcsi nyuggerek és homoszexuális libsik” tüntettek

„Nem hagyhatjuk, hogy megint Orbán Viktor döntsön” – közös ellenzéki tüntetés lesz Budapesten

Hatalmas a tömeg, itt nézheted élőben a gyermekvédelmi tüntetést

Azahriah is a tüntetők mellé állt – a pedofilbotrány miatt demonstrálnak ismert influenszerek