Fotókon a rabszolgatörvény ellen tüntető tömeg

Eljutott a Magyar Távirati Irodához is a hír, hogy Budapesten kormánykritikus demonstráció zajlik, és a miután a franciaországi zavargásokról tegnap délután óta már nyolc hírt közöltek, megeresztették az első fotókat a magyar szakszervezeti tüntetésről is.

Résztvevők gyülekeznek a Magyar Szakszervezeti Szövetség demonstrációján a fõvárosi Jászai Mari téren 2018. december 8-án. A tiltakozást az évi ötven nap túlmunka ellen, a tudományos kutatási szabadságáért és a tanszabadságért tartották. A demonstrációhoz számos szakszervezet és szakszervezeti szövetség csatlakozott.

Résztvevők gyülekeznek a Magyar Szakszervezeti Szövetség demonstrációján a fővárosi Jászai Mari téren 2018. december 8-án. A tiltakozást az évi ötven nap túlmunka ellen, a tudományos kutatási szabadságáért és a tanszabadságért tartották. A demonstrációhoz számos szakszervezet és szakszervezeti szövetség csatlakozott.Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Résztvevők vonulnak a Magyar Szakszervezeti Szövetség demonstrációján a fővárosi Szent István körúton 2018. december 8-án. A tiltakozást az évi ötven nap túlmunka ellen, a tudományos kutatási szabadságáért és a tanszabadságért tartották. A demonstrációhoz számos szakszervezet és szakszervezeti szövetség csatlakozott.

Résztvevők vonulnak a Magyar Szakszervezeti Szövetség demonstrációján a fővárosi Szent István körúton 2018. december 8-án.Fotó: MTI/Szigetvary Zsolt

Az RTL Híradó fotói:

A túlóratörvény ellen tüntetnek Budapesten. A tömeg a Jászai Mari téren gyülekezett, majd a körúton és az Alkotmány utcán át a Kossuth térig ment. Részletek 18 órakor a Híradóban és itt, a Facebookon!

Posted by RTL Híradó on Saturday, December 8, 2018

Kapcsolódó hírek