Belföld

Tudják fokozni: presbiterré választotta K. Endrét a Bicskei Református Egyházközség a szabadulása után

Baleset

Káosz, tömegbaleset az M7-esen Velencénél, több tucat jármű érintett

Gazdaság

Hatalmas bónuszt kap minden dolgozó a kecskeméti Mercedes-Benz-gyárban

Fotókon a rabszolgatörvény ellen tüntető tömeg

RövidenRöviden

Eljutott a Magyar Távirati Irodához is a hír, hogy Budapesten kormánykritikus demonstráció zajlik, és a miután a franciaországi zavargásokról tegnap délután óta már nyolc hírt közöltek, megeresztették az első fotókat a magyar szakszervezeti tüntetésről is.

Résztvevők gyülekeznek a Magyar Szakszervezeti Szövetség demonstrációján a fõvárosi Jászai Mari téren 2018. december 8-án. A tiltakozást az évi ötven nap túlmunka ellen, a tudományos kutatási szabadságáért és a tanszabadságért tartották. A demonstrációhoz számos szakszervezet és szakszervezeti szövetség csatlakozott.

Résztvevők gyülekeznek a Magyar Szakszervezeti Szövetség demonstrációján a fővárosi Jászai Mari téren 2018. december 8-án. A tiltakozást az évi ötven nap túlmunka ellen, a tudományos kutatási szabadságáért és a tanszabadságért tartották. A demonstrációhoz számos szakszervezet és szakszervezeti szövetség csatlakozott.Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Résztvevők vonulnak a Magyar Szakszervezeti Szövetség demonstrációján a fővárosi Szent István körúton 2018. december 8-án. A tiltakozást az évi ötven nap túlmunka ellen, a tudományos kutatási szabadságáért és a tanszabadságért tartották. A demonstrációhoz számos szakszervezet és szakszervezeti szövetség csatlakozott.

Résztvevők vonulnak a Magyar Szakszervezeti Szövetség demonstrációján a fővárosi Szent István körúton 2018. december 8-án.Fotó: MTI/Szigetvary Zsolt

Az RTL Híradó fotói:

A túlóratörvény ellen tüntetnek Budapesten. A tömeg a Jászai Mari téren gyülekezett, majd a körúton és az Alkotmány utcán át a Kossuth térig ment. Részletek 18 órakor a Híradóban és itt, a Facebookon!

Posted by RTL Híradó on Saturday, December 8, 2018

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Pedofilozós óriásplakátok jelentek meg Orbán Viktor fotójával

„Nem hagyhatjuk, hogy megint Orbán Viktor döntsön” – közös ellenzéki tüntetés lesz Budapesten

Azahriah is a tüntetők mellé állt – a pedofilbotrány miatt demonstrálnak ismert influenszerek

50 ezren gyűltek össze a Hősök terén – a Fidesz-propaganda szerint „komcsi nyuggerek és homoszexuális libsik” tüntettek

Hatalmas a tömeg, itt nézheted élőben a gyermekvédelmi tüntetést

Rendületlenül imádja az ország a Fideszt, a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek a baloldali pártok