Gazdaság

Lecsap a Temu piactérre a Gazdasági Versenyhivatal

Baleset

Tragikus baleset Földes és Báránd között: két kisbusz ütközött össze

Bűnügy

Fejlemény a bicskei pedofil gyermekotthoni igazgató ügyében, megszólalt a bíróság

Nem akarod tudni, honnan jöttek ki ezek a kapszulák, és még mennyi volt ott

RövidenRöviden

Elfogtak a rendőrök egy brazil férfit, aki kilencven kokainkapszulát nyelt le, és csempészett Magyarországra Dél-Amerikából – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton a honlapján.

A közleményben azt írták, a lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke körülbelül ötvenmillió forint.

A nyomozás eddigi adatai szerint a húszéves férfi csütörtökön nyelte le a kapszulákat, mielőtt Sao Paulóban felszállt egy repülőre. A gyanús férfiról a Nemzeti Adó– és Vámhivatal Repülőtéri Igazgatósága értesítette a budapesti rendőröket, akik a férfit péntek délelőtt egy pestszentlőrinci hotelben vonták intézkedés alá.

A szoba átkutatásakor ötven, fóliába csomagolt kábítószergyanús anyaggal teli kapszulát találtak, ezért elfogták, és mivel azt mondta, hogy több kapszulát is lenyelt, kórházba szállították – tették hozzá.

A CT-vizsgálat után a férfi testéből további kapszulák kerültek elő, amelyekről az igazságügyi vegyészszakértő megállapította, hogy kokaint tartalmaznak.

A nyomozók a férfit kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatását.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Fejlemény a bicskei pedofil gyermekotthoni igazgató ügyében, megszólalt a bíróság

Mohabűnözés Szerencsen: 1,3 millió forint értékű, engedély nélkül szedett mohát találtak egy teherautóban

Pedofil óvodai dolgozóra csapott le a rendőrség Gazdagréten

14 éves beteg gyereket molesztált hónapok óta egy 56 éves férfi Harkányban

Nőnek öltözve lopott idősektől egy férfi Budapesten

2007 óta panaszkodtak V. Jánosra a gyerekek – súlyos tényeket tártak fel a bicskei gyermekotthonról készült ombudsmani jelentések