Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Megszűnik a Vasárnapi Hírek

Puch László egy Fedél Nélkül újságot szorongat az MSZP Rendkívüli tisztújító kongresszusa előtt, a budapesti Syma Rendezvénycsarnoknál 2014. július 19-én.
Puch László egy Fedél Nélkül újságot szorongat az MSZP Rendkívüli tisztújító kongresszusa előtt, a budapesti Syma Rendezvénycsarnoknál 2014. július 19-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Megszűnik a Vasárnapi Hírek, beolvad a kiadó másik lapjába, a Népszavába – írta a HVG a lap közleményére hivatkozva.

A XXI. század Média Kft.-t tulajdonló Horizont Handels und Industrie AG meghatározó tulajdonosát, Puch Lászlót idézve azt írják, már korábban is gondolkodtak azon, hogy e két újságot valahogy összekapcsolják.

„A Népszava hírközpontúságának és a Vasárnapi Hírek elemzőbb és szórakoztatóbb stílusának ötvözésével egy tartalmasabb szombati újsággal és hétközi kulturális melléklettel találkozik az olvasó”

– idézte Puch Lászlót, az MSZP volt pénztárnokát a lap. Puch egyébként szerdán jelentette be, hogy a Mezőgazda Lap– és Könyvkiadó Kft.-jét, a Szabad Föld kiadóját eladta a Mediaworksnek.

Az Mfor.hu azt írta, a Magyar Terjesztés-ellenőrzési Szövetség adatai alapján a Vasárnapi Hírekből átlagosan 14817 darabot adtak el 2018 harmadik negyedévében.