Életmód

24.hu: fejenként egymillió forintot kér a veszprémi érsek az egyházmegye papjaitól

Oktatás

Nyugállományú rendőr vezérezredes: januártól tovább emelkedik a pedagógusok bére

Időjárás

Akár 20 centi hó is hullhat a folytatásban, itt a pontos térkép

Mészáros Lőrinc cégéhez került a Magyar Idők és a Bors is

De már passzolja is tovább őket „adomány formájában” a lakájmédiát egy pórázra fűző Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványnak.

RövidenRöviden
Mészáros Lőrinc, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke a székesfehérvári Sóstói Stadionban tartott, sajtótájékoztatóval egybekötött helyszíni bejáráson 2012. október 31-én.
Mészáros Lőrinc, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke a székesfehérvári Sóstói Stadionban tartott, sajtótájékoztatóval egybekötött helyszíni bejáráson 2012. október 31-én. Fotó: MTI/Földi Imre

Nem csak a nagy múltú Szabad Földdel bővült ma a kormánypárti milliárdos propagandaportfóliója: a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Talentis Group Zrt. megvásárolta a Magyar Idők kiadóját, és közvetett tulajdonába került a Lapcom, és az Inform Média kiadó is – írja az MTI.

A Talentis közlése szerint az újabb médiafelvásárlásokkal Mészáros célja, hogy a Talentis Group alatt egyesített médiaérdekeltségeit a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványnak adományozza. A tulajdonosváltással összefüggésben az érintettek a Gazdasági Versenyhivatal eljárását kezdeményezik.

A közlemény szerint az Echo Tv, a MediaWorks és a médiafelület-értékesítő Printimus megszerzését követően további befektetésekkel bővült a Talentis Group Zrt. médiaportfoliója. A társaság megvásárolta a Magyar Idők és a Karc FM kiadóját, a Magyar Idők Lapkiadó Kft.-t. Leányvállalata, a Mediaworks, pedig tovább bővítette regionális lappiaci érdekeltségeit: a Kisalföld, a Délmagyarország, a Bors, az Észak– Magyarország, a Kelet– Magyarország, a Hajdú Bihari Napló kiadóvállalatai mellett, megvásárolta a Mezőgazda Lap– és Könyvkiadó Kft.-t. Ez utóbbi gondozásában jelenik meg a Szabad Föld, melyről itt írtunk, valamint a Vidék Íze, és a Diéta & Fitnesz magazin.

Mészáros Lőrinc, a Talentis Group Zrt. tulajdonosa a tranzakció után a társaságban egyesített médiaérdekeltségeit

adomány formájában a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványnak ajánlotta fel

– írták.

Ezek is érdekelhetnek

Manipulálták a számítást, hogy egy számjegyű legyen az infláció?

Százból csak 6 fiatal dolgozna még 2033-ban is Magyarországon

Fidesz: Gyurcsányék háborúba sodornák az országot, elajándékoznák fegyvereinket!

Orbán Viktor: Ukrajna uniós tagsága nem esik egybe Magyarország nemzeti érdekeivel

7 propagandista távozott a Hír TV-től – minden cégvezető nagyon figyeljen, mostantól bárhol felbukkanhatnak!

A CÖF Bécsben próbálta kioktatni az ottani magyarokat arról, hogy miért rossz a Nyugat