Belföld

Orbán Viktor is gratulált a „kisújszállási asszonyságnak”

Bűnügy

Öngyilkos akart lenni egy férfi Kiskunfélegyházán, rendőrök mentették meg az utolsó pillanatban

Bűnügy

Beteg állatok: homokot, kavicsot tömtek egy kisfiú szájába Borsodban, életveszélyes állapotba került

Bojkottot hirdet a Jobbik a fideszes hazugsággyárak ellen

Miután a fideszes többség leszavazta a javaslatot, hogy ne kaphassanak állami támogatást a tendenciózusan hazudozó propagandatermékek.

RövidenRöviden

Médiabojkottot hirdet a Jobbik a „fideszes hazugsággyárak” ellen, arra hívva fel mindenkit, tartózkodjon az olyan nyomtatott vagy elektronikus kiadványoktól, rádióktól, tévéktől, amelyeket egy évben legalább háromszor marasztalt el jogerős bírósági ítélet álhírek terjesztése miatt.

Jakab Péter, a Jobbik országgyűlési képviselője és szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: ezzel arra kérik a közvéleményt, hogy alkalmazza önmaga azt a törvénymódosítási javaslatot, amelyet a nap folyamán indoklás nélkül szavazott le a parlament kulturális bizottságának kormánypárti többsége.

Jakab Péter emlékeztetett: javaslatuk célja az volt, hogy egyetlen fillér állami támogatást se kaphassanak azok a médiumok, amelyek ellen az előző évben három jogerős ítéletet hoztak bíróságok.

Az ellenzéki képviselő szerint

a bizottsági leszavazás azt mutatja, hogy a kormányoldal megrendelésére és általa busásan megfizetve terjesztenek álhíreket azok a médiumok, amelyek ellen az utóbbi években mintegy másfélszáz sajtópert nyert a párt.

Ezek is érdekelhetnek

„Egyetlen békepárti ország”: honvédségi magazinműsor indult az M1 propagandacsatornán

BREAKING, NAGY A BAJ! Megbuzító könyvet fogott Hidvéghi Balázs a Liszt Ferenc reptéren, bejelentést tett a főispánnál

Betiltaná a 18 év alattiak számára az energiaitalt a Fidesz-KDNP

Brutális összeget költött a CÖF az értelmetlen „háborúpárti” lejáratókampányára

Mostantól titkolni fogja a kormány, hogy mekkora a pedagógushiány Magyarországon

A ruszkibérenc, Magyarországot a német nagytőkének és a kínai gyarmatosítóknak kiárusító Fidesz frakcióvezetője: Magyarország függetlenségét minden eszközzel meg kell óvni a külföldi befolyásszerzési kísérletektől