Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Bojkottot hirdet a Jobbik a fideszes hazugsággyárak ellen

Miután a fideszes többség leszavazta a javaslatot, hogy ne kaphassanak állami támogatást a tendenciózusan hazudozó propagandatermékek.

Médiabojkottot hirdet a Jobbik a „fideszes hazugsággyárak” ellen, arra hívva fel mindenkit, tartózkodjon az olyan nyomtatott vagy elektronikus kiadványoktól, rádióktól, tévéktől, amelyeket egy évben legalább háromszor marasztalt el jogerős bírósági ítélet álhírek terjesztése miatt.

Jakab Péter, a Jobbik országgyűlési képviselője és szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: ezzel arra kérik a közvéleményt, hogy alkalmazza önmaga azt a törvénymódosítási javaslatot, amelyet a nap folyamán indoklás nélkül szavazott le a parlament kulturális bizottságának kormánypárti többsége.

Jakab Péter emlékeztetett: javaslatuk célja az volt, hogy egyetlen fillér állami támogatást se kaphassanak azok a médiumok, amelyek ellen az előző évben három jogerős ítéletet hoztak bíróságok.

Az ellenzéki képviselő szerint

a bizottsági leszavazás azt mutatja, hogy a kormányoldal megrendelésére és általa busásan megfizetve terjesztenek álhíreket azok a médiumok, amelyek ellen az utóbbi években mintegy másfélszáz sajtópert nyert a párt.

Kapcsolódó friss hírek

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Megvertek egy rendőrt Nyírábrányban