Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Bulvár

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Baleset

Súlyos baleset Tatán: terhes anyuka hajtott ki egy mentő elé, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Részeg melósok éjszaka, esőben nyírták a füvet Óbudán

Egy lakó hívta rá a köztereseket az év dolgozóira.

Harta ViktorHarta Viktor

Ma éjjel a Szentendrei úton 11:45-kor nem hittem a szememnek és a fülemnek. Motoros fűkaszák zümmögésére mentem ki az erkélyre. Jól hallottam, 3 jó képességű, nem józan fiatalember esőben , ejszaka nyírják a füvet. Gondoltam megnézem közelebbről a tevékenységet. Mire leértem addigra gyalogosan keresték a vágható gazt… A kerületi közteresek kétkedve a bejelentésemen de kijöttek és tapasztalva a munkavégzés tényét igazoltatták a brancsot. Engedély nélküli munkavégzést beszüntették és figyelmeztetésben részesítették a kivitelezőt. Kérdezem én… Normálisak ezek???? Éjjel 11:45 kor benzines fűkaszával , részegen ??? Videó csatolva!

Posted by Juhász-Imrei Norbert on Wednesday, November 21, 2018

Nem sokkal éjfél előtt kezdett el damilossal füvet vágni három, nem éppen józan férfi a Szentendrei úton szerdán, azaz 2018. november 21-én, mely ezen az égövön már nem számít tipikusan fűnyírós időszaknak.

Az esetről egy férfi készített videót, melyet egy óbudai Facebook-csoportban osztottak meg.

„Ma éjjel a Szentendrei úton 11:45-kor nem hittem a szememnek és a fülemnek. Motoros fűkaszák zümmögésére mentem ki az erkélyre. Jól hallottam, 3 jó képességű, nem józan fiatalember esőben, éjszaka nyírják a füvet. Gondoltam, megnézem közelebbről a tevékenységet. Mire leértem, addigra gyalogosan keresték a vágható gazt…

A kerületi közteresek, kétkedve a bejelentésemen, de kijöttek, és tapasztalva a munkavégzés tényét, igazoltatták a brancsot. Engedély nélküli munkavégzést beszüntették és figyelmeztetésben részesítették a kivitelezőt.

Kérdezem én… Normálisak ezek???? Éjjel 11:45 kor benzines fűkaszával, részegen?”

– írta a videót posztoló Juhász Norbert a Facebookra.

Késésben voltak

A Bors Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának tájékoztatása nyomán arról írt, hogy a kiérkező közterület-felügyelő–rendőr járőrpáros megállapította, hogy a kaszálást a BKK Közút megbízásából végezte egy alvállalkozó a Szentendrei út–Raktár utca kereszteződésében, a Fővárosi Önkormányzat kezelésében lévő közterületen.

A cikk szerint az alvállalkozónak a munkavégzésre vonatkozó engedélye egy nappal előtte, november 20-án lejárt, ezért a munkásokat távozásra szólították fel.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Tóth Gabi: Mindegy hányszor törtek össze a múltban, ha érzed, hogy élsz

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Megszólalt Magyar Péter: nem hátrál, aljas eszköz

Varga Judit: „A Péter kivett egy kést, és elkezdett járkálni a késsel a kezében a házban”

A fideszes mamelukok elkezdték parancsra siratni Varga Juditot, az ország jelenleg talán legrettenetesebben sorsú asszonyát