Baleset

Lezuhant egy nő az óriáskerékről a Balaton Soundon

Bulvár

Koncz Gábor elárulta, hogy miért rajong egyre jobban Orbán Viktorért

Belföld

Magyar Péter megint leleplezéssel fenyegetőzik

Részeg melósok éjszaka, esőben nyírták a füvet Óbudán

Egy lakó hívta rá a köztereseket az év dolgozóira.

Ma éjjel a Szentendrei úton 11:45-kor nem hittem a szememnek és a fülemnek. Motoros fűkaszák zümmögésére mentem ki az erkélyre. Jól hallottam, 3 jó képességű, nem józan fiatalember esőben , ejszaka nyírják a füvet. Gondoltam megnézem közelebbről a tevékenységet. Mire leértem addigra gyalogosan keresték a vágható gazt… A kerületi közteresek kétkedve a bejelentésemen de kijöttek és tapasztalva a munkavégzés tényét igazoltatták a brancsot. Engedély nélküli munkavégzést beszüntették és figyelmeztetésben részesítették a kivitelezőt. Kérdezem én… Normálisak ezek???? Éjjel 11:45 kor benzines fűkaszával , részegen ??? Videó csatolva!

Posted by Juhász-Imrei Norbert on Wednesday, November 21, 2018

Nem sokkal éjfél előtt kezdett el damilossal füvet vágni három, nem éppen józan férfi a Szentendrei úton szerdán, azaz 2018. november 21-én, mely ezen az égövön már nem számít tipikusan fűnyírós időszaknak.

Az esetről egy férfi készített videót, melyet egy óbudai Facebook-csoportban osztottak meg.

„Ma éjjel a Szentendrei úton 11:45-kor nem hittem a szememnek és a fülemnek. Motoros fűkaszák zümmögésére mentem ki az erkélyre. Jól hallottam, 3 jó képességű, nem józan fiatalember esőben, éjszaka nyírják a füvet. Gondoltam, megnézem közelebbről a tevékenységet. Mire leértem, addigra gyalogosan keresték a vágható gazt…

A kerületi közteresek, kétkedve a bejelentésemen, de kijöttek, és tapasztalva a munkavégzés tényét, igazoltatták a brancsot. Engedély nélküli munkavégzést beszüntették és figyelmeztetésben részesítették a kivitelezőt.

Kérdezem én… Normálisak ezek???? Éjjel 11:45 kor benzines fűkaszával, részegen?”

– írta a videót posztoló Juhász Norbert a Facebookra.

Késésben voltak

A Bors Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának tájékoztatása nyomán arról írt, hogy a kiérkező közterület-felügyelő–rendőr járőrpáros megállapította, hogy a kaszálást a BKK Közút megbízásából végezte egy alvállalkozó a Szentendrei út–Raktár utca kereszteződésében, a Fővárosi Önkormányzat kezelésében lévő közterületen.

A cikk szerint az alvállalkozónak a munkavégzésre vonatkozó engedélye egy nappal előtte, november 20-án lejárt, ezért a munkásokat távozásra szólították fel.

Ez is érdekelhet:
Üzemi balesetben meghalt egy ember Rétságon

Kapcsolódó hírek

Újra kellett éleszteni egy fürdőzőt a balatonlellei strandon

Medián: továbbra is magasan a Fidesz a legnépszerűbb párt

Meghalt az egyik legismertebb magyar futballszakértő

Több hektáros útvesztő épült Kiszombor határában – így néz ki az égből

Lezuhant egy nő az óriáskerékről a Balaton Soundon

Bejelentették, ők lesznek a 2024-es X-Faktor mentorai és műsorvezetői

Koncz Gábor elárulta, hogy miért rajong egyre jobban Orbán Viktorért

Lovasi Andrásék elváltak

Breaking! Kiszabadult a börtönből Lagzi Lajcsi