Baleset

Káosz, tömegbaleset az M7-esen Velencénél, több tucat jármű érintett

Belföld

49 ingatlant kapott meg ingyen a református egyház az államtól Balog Zoltán elnöksége alatt

Baleset

Tragikus baleset Földes és Báránd között: két kisbusz ütközött össze

Újpest-szurkolókat vertek a biztonságiak a Vidi-stadionavatón

Cser-Palkovics tegnap még „ékszerdoboznak” nevezete a 14 milliárdos stadiont, ahol utána azonosító nélküli fekete ruhás csapat verte a szurkolókat.

Harta ViktorHarta Viktor

Kemény videót közölt az Index, melyen azt látni, hogy egy csapat biztonsági ember ököllel üti a vendégcsapat drukkereit a Mol-Vidi FC-Újpest meccsen szerdán.

A lap szerint a 14,6 milliárdból felhúzott létesítményt felavató találkozón azután szabadultak el az indulatok, hogy valaki eldobott egy petárdát.

Egy petárda eldobása után jöttek be ezek a biztonságiak a pálya felől, a menekülőkapun át. (…) Teljesen érthetetlen volt a reakció, mert a petárda eldobóját kamera alapján meccs végén is ki lehet emelni (ilyen volt már az Üllői úton is), amikor kifelé tartanak az emberek a szektorból. (…) Amúgy ezeket a fekete ruhás arcokat már láttam több idegenbeli mérkőzésünkön, nem csak Fehérváron

idézte a lap egy nekik nyilatkozó szurkoló szavait.

Az Index megjegyezte, a rendezőként fellépő, egységes kinézetű csoport tagjai az MLSZ Biztonsági Szabályzatát megsértve nem viseltek megkülönböztető mellényt. A biztonsági erőként fellépő csoport öltözéke fekete bomberdzsekiből, fekete gyakorlónadrágból és fekete beretsapkából állt, a dzsekit a vállon nemzeti színű jelvény díszítette.

A cikk szerint a kabát hátán a „Sec.” felirat volt hivatott sugallni azt, hogy ők a biztonságiak, emellett talán a mellrészen volt feltüntetve apróbb betűmérettel, hogy „security”. Ez szintén nem megfelelő az MLSZ szabályzata szerint, abban ugyanis az áll, a ruhán „rendező” vagy „vezető” feliratnak kell lennie.

Ez is érdekelhet

Marco Rossi: Az a magyar, aki nálam kevésbé szereti a válogatottat, szégyellje magát!

Hatott Kubatov uszítása, Lázár János helyett a Mahart vezetőjét gyalázzák a fradisták

Várkonyi Andrea után Mészáros Lőrinc is szót kért

Megveszi a Mol az Újpest FC-t, már csak NER-csapatok alkotják az NB I-et

Friss fotókon Mészáros Lőrinc, aki idén is Spanyolországig utazott, hogy felcsúti futballistákat láthasson

Orbán Viktor: a magasabb rendű élet iránti vágy megjelent Magyarországon