Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

Bulvár

L.L. Junior megint büszkén posztolt a gyorshajtásáról

Bulvár

47 évesen elhunyt a magyar testépítés legendás alakja

Köd miatt adtak ki figyelmeztetést szerdára

Autók a ködben az M7-es autópályán Becsehelynél 2016. január 29-én.
Fotó: MTI/Varga György

Sűrű ködre kell számítani a hét harmadik napján több megyében – figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az előrejelzés szerint november 21-é borult idő várható, nagyobb eséllyel a Dunától keletre további esővel. Párás lesz a levegő, a Dunántúl nyugati felén több helyen köd is képződik.

Éjszaka nagyrészt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között várható, a Tiszántúlon lesz az enyhébb idő.

A meteorológiai szolgálat szerint a nyugati tájakon sokfelé, másutt helyenként köd, sűrű köd képződik, amely a Nyugat-Dunántúlon szerdán tartósan megmaradhat.

Emiatt Somogy, Zala, Vas és Győr-Moson-Sopron megyékre figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat:

Csütörtökön a szakemberek szerint túlnyomóan borult lesz az ég, és többfelé valószínű eső. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.

Pénteken túlnyomóan borult, párás, néhol ködös idő valószínű, csak délután délen vékonyodhat el a felhőzet, helyenként szitálás előfordulhat. A Dunántúlon megélénkül a déli szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között alakul.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!