Bulvár

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Baleset

Súlyos baleset az Esztergom Rallyn: nézők közé csapódott egy autó, legalább 4-en meghaltak, sok a sérült

Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Mik a legjobb weboldalak Magyarországon? A válasz biztosan meg fog lepni!

HirdetésHirdetés
Mik a legjobb weboldalak Magyarországon? A válasz biztosan meg fog lepni!
Forrás: Alexa.com

Az Alexa, az Amazon tulajdonában lévő webes forgalomelemző oldal közzétette az országonkénti leggyakrabban látogatott weboldalak rangsorát. A legjobb weboldalak listája Magyarországon egy kicsit meglepő lett.

Az nem újdonság, hogy a Google foglalja el az első helyet, amit a sokak által imádott videómegosztó platform, a YouTube követ. Ezután jön a Google.hu és a Gov.hu. De ezután következik a mókás rész!

A TOP-5. helyet nem más foglalja el, mint a BongaCams erotikus webkamera-oldal, ami lekörözte a Netflixet és a Wikipédiát! A platform lehetővé teszi különböző országokból származó nőknek, hogy online közvetítsenek és hogy kommunikáljanak a tagokkal a webkamerán keresztül.

Kimondhatjuk, hogy a csodálatos lányokkal való kommunikáció valami olyasmi, ami hiányzik a pandémiás időszak során, és sokan szeretnének csak szórakozni egyet. Ugyanakkor mások számára a webkamera egy lehetőség, hogy sok pénzt csináljanak anélkül, hogy el kellene hagyniuk az otthonukat. Végülis bárhonnan közvetíthetsz, ahonnan szeretnél, egy laptop vagy okostelefon használatával. A 18 év fölöttiség az egyetlen követelmény, és bárki egyből elkezdhet dolgozni vele minden speciális előkészület nélkül.

Egyébként a BongaCams az egyik leglátogatottabb weboldal nem csak Magyarországon, hanem más országokban is, és a világranglistán a 36. helyen szerepel! Bármennyire is meglepőnek tűnhetnek ezek a számok elsőre, nyilvánvaló, hogy a webkamera az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségre tett szert, és felhasználók milliói számára a mindennapi életük szerves részévé vált.

A weboldalak teljes listája itt érhető el: https://www.alexa.com/topsites/countries/HU

Ez is érdekelhet

Itt a lista: ezekre kerestek rá legtöbbször a magyarok a Google-ben 2023-ban

Polgár Árpád életveszélyes állapotban került kórházba

100 milliárd dollárt veszített értékéből a Google anyacége, miután hibás választ adott az új chatbotjuk

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Tóth Gabi: Mindegy hányszor törtek össze a múltban, ha érzed, hogy élsz

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira