Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Népszerű szalon műköröm formák testközelből

Hogyan választhatjuk ki az ideális körömformát? Nos, elég, ha egy egyszerű állítást megjegyzünk – “Sosincs két teljesen egyforma köröm!“. Beszédes ugyanis a köröm alakja, formája vagy az egyéni stílusunk, de az életmódunk is meghatározó szempont lehet. Egy szigorú munkahely vagy egy rendszeresen űzött sport például már felállít bizonyos kereteket. A következő cikkben a legismertebb körömformákról olvashatsz, hogy megkönnyítsük döntésed.

studioflash

A feltűnő kockaforma

A szögletes formákkal, éles sarkokkal és erősen párhuzamos oldalakkal megáldott körömváltozat bizony minden szemet odavonz. Ez a köröm azoknak lehet tökéletes választás, akik keskeny körömággyal rendelkeznek. Ezzel ellentétben nem neked ajánlott, ha széles a körmöd és rövid a körömágyad, ugyanis ennek köszönhetően majd még szélesebbnek tűnhet a körmöd.

Ezt a típust a francia körmökkel szokták összefüggésbe hozni, annyi bizonyos, hogy jellegzetes formája révén sokkal sérülékenyebb is. Egy ilyen köröm építése tényleg speciális hozzáértést igényel, mivel nagyon fontos az alsó és az oldalsó párhuzamok megfelelő kialakítása.

A nőies kerek körmök

A lágy vonalakat megtestesítő kerek vagy ovális körömformák neked lettek kitalálva, amennyiben széles és rövid körömággyal rendelkezel. Képesek vagyunk segítségével optikailag megnyújtani az ujjakat. Természetes hatású körmökről beszélünk, ráadásul nagyon kényelmes a hétköznapi viseletük is.

Kialakításuknál leginkább a párhuzamos oldalfalakra kell ügyelni, mivel csak ebből fognak beszűkülni.

Az elegáns mandula

Akár a kerek forma, úgy ez is megvalósítható szinte bármilyen köröm esetében. Azonban a korábban említett típushoz képest ez talán kicsit nyújtottabb és kevésbé lekerekített összképet eredményez. Valamilyen szinten ez a forma is képes egy kis optikai csalódást okozni és megnyújtani az ujjakat.

A rövidebb ujjú hölgyek bátran kísérletezhetnek vele, s végül egy kecses, nőies és különleges formájú körmöt viselhetnek.

A köröm készítésénél arra kell figyelni, hogy ez egy fokozatosan szűkülő forma!

Megtetszett a mandulaforma? Szeretnéd elsajátítani kialakításának minden csínját-bínját? Akkor még többet megtudhatsz erről a StudioFlash weboldalán!

Lekerekített kocka – merész és kifinomult

Na jó, hivatalosan nincs ilyen forma, mégis rendkívül felkapott küllemű körömnek minősül napjainkban. Vannak olyan hölgyek, akik odavannak a szögletes körmökért, azonban sajnos életmódjuk nem engedi meg az éles sarokat. Gondoljunk csak egy anyukára, akit a nap 24 órájában gyerekek vesznek körül! Nekik sokkal kényelmesebb, a gyerekeknek pedig biztonságosabb, ha bizony lekerekített változatban kerül elkészítésre ez a köröm.

Ez már nem olyan sérülékeny, mint a normál kockaforma, és jól alkalmazható a rövidebb körömágyon is. Készítéskor lényeges a párhuzamokra odafigyelni.

Kapcsolódó friss hírek

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag

Nagy Márton: a kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

Orbán agya elborult: már a világ összes idei választásának megnyerésére készül