Te is szeretsz örömet szerezni magadnak?

Te is szeretsz örömet szerezni magadnak?

Sokat vitatott téma következik, és javasoljuk, hogy csak az olvasson tovább, aki azt tartja szem előtt, hogy a szerelme boldog legyen.

Előre leszögezzük, hogy semmi olyat nem kell támogatni, ami önbecsülésében, önérzetében sérti a másik felet, mivel hiszünk abban, hogy a szeretet nem bánt. Ugyanakkor mindenképpen azt támogatjuk, hogy a párok minél őszintébben beszéljenek egymással, nem kihagyva a szexualitást érintő témákat.

A Pajkos Pajtás csapata is azt tapasztalja, hogy az egyik legkényesebb téma az önkielégítés, mind a női, mind pedig a férfi oldaláról.

Mi most arra vállalkoztunk, hogy feloldjuk a tévhiteket, a rossz beidegződéseket, mert akár hiszed, akár nem, a maszturbálás fontos!

Miért nyúlj magadhoz?

Akár bevallja az ember, akár nem, alig akad olyan, aki ne szerzett volna már örömet magának. Már gyermekkorban is megjelenik az önkielégítés csírája, de persze ott még egészen másról szól a történet, de azért említjük meg, hogy hangsúlyozzuk, ez egy természetes folyamat.

Sajnos azonban vallási, neveltetési okokból kifolyólag nagyon sok felnőtt bűnként tekint rá, és lelkiismeret-furdalást érez, amint magához nyúl, holott az önkielégítés – akár örömszerzés, akár unaloműzés céljából történik – rengeteg mindent tanít neked.

Megtanít arra, hogy megbarátkozz a testeddel, hogy amikor életed nője elé állsz, ne érezd magad kellemetlenül. Megtanít arra, hogy mi a jó neked, megismered a saját tested, ezáltal élesben már jobban tudsz a párodra koncentrálni, sőt, jobban is tudod vezetni őt, hogy megmutasd, neked mi, hogyan jó.

Hogyan csináld, hogy jó legyen?

Éppen a fenti gátlásokból kiindulva a legtöbben teljes titokban, nagyon gyorsan intézik el az önkielégítést, és igyekeznek mihamarabb kitörölni a fejükből még az emlékét is. Szakemberek egész serege mantrázza folyamatosan, hogy nem kell, hogy ez így legyen!

Ha úgy érzed, rád fér, hogy ismerkedj saját magaddal, akkor válassz mellé eszközt is a Pajkos Pajtás maszturbálást segítő termékeiből!

Add meg a testednek a neki járó kényeztetést, tanulmányozd a reakcióidat, próbálj bevonni szexuális segédeszközöket, egyrészt azért, hogy fokozd az élményt, másrészt azért, hogy gyakorold, hogyan tudod minél tovább húzni az orgazmust.

Biztosan te is próbálkoztál már mindenféle technikával a korai magömlés ellen, de mi lehet jobb annál, hogy behatóan megismered a tested, és tudsz uralkodni felette?

Csináld kettőtökért!

Ha sehogy sem tudod legyőzni a lelkiismereted, és túl mélyen beléd égtek a kamaszkorból hozott sérülések, akkor próbálj arra gondolni, hogy azzal, hogy most és máskor örömet szerzel magadnak, azzal örömet szerzel a párodnak is, mert egész más dimenziókba fogod tudni elrepíteni, ha tisztában vagy a saját korlátaiddal és képességeiddel.

Önismeretre és kiegyensúlyozott szexuális életre fel!

Kapcsolódó hírek