Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

UV-C légtisztítókkal a gyerekek védelméért!

A téli időszak sosem kedvez a családosok számára, hiszen általában egy-egy vírus vagy influenza végigsöpör mindenkin. Éppen ezért kiemelten fontos a bölcsődék, óvodák, iskolák, esetleg otthonok légterének tisztán tartása. A következő pár sorban megtudhatja, hogyan alkalmazható az UV-C fény a levegő fertőtlenítésére, és milyen előnyeink származnak nekünk ebből a módszerből.

legtisztito

A levegő fertőtlenítésének jelentősége

Azt gondolnánk, hogy otthon vagy gyermekeinket az óvodában, iskolában nem érheti különösebb baj, legalábbis ami a légtér baktériumai miatt bekövetkező betegségeket illeti. Pedig valójában nemcsak a külvilág levegője van tele ártalmas kórokozókkal, de a zárt terekben is előfordulnak szép számmal. Ősszel és télen a megfázásos, influenzás megbetegedések eléggé gyakoriak, s ilyenkor elég egy tüsszentés, hogy másokat is megfertőzzünk. A légtérben ezek a baktériumok ugyanis tovább időzhetnek, aztán mehet betegszabadságra az egész család.

Ráadásul most még a járvány is plusz aggodalommal áraszt el minket, s talán mindennél fontosabbá vált szeretteink, különösen gyermekeink védelme. Szerencsére a modern technológia vívmányai segíthetnek ebben.

Az UV-C fény és a fertőtlenítés

Hallott már olyan légtisztítási technológiáról, amely az UV-C fény segítségével történik? Ilyenkor egy fotokémiai eljárás megy végbe, amely során az UV-C fény egyenesen a baktériumok DNS-ét teszi tönkre, meggátolva ezzel szaporodásukat.

Az eljárás hatékonysága természetesen függ a sugárzás intenzitásától és a megvilágítás időtől is. Annyi azonban biztos, hogy az ezen technológiára alapozó, speciálisan kifejlesztett germicidlámpák 253,7 nm-es sugárzással irtják ki a kórokozókat. Az olyan, légben szálló gombákkal, vírusokkal és baktériumokkal is elbánik, amelyeket csak ilyen mértékű sugárzási dózissal lehet elpusztítani.

A Hollandimpex forradalmi légtisztító készülékeivel szerencsére gyermekeinket is biztonságban tudhatjuk, de lássuk, hogyan működnek élesben az effektív termékek, és milyen típusai vannak!

UV-C alapú légtisztító készülékek

A szabadon sugárzó germicidlámpatestekkel ellentétben vannak olyan zárt rendszerű készülékek, amelyek akár egész álló nap működtethetőek még gyermekek mellett is. Ezekbe germicidlámpákat építenek, így gyakorlatilag elősegítik a betegségek terjedésének megállítását, a légtér megfelelő fertőtlenítését.

Jó példa erre például az Air 160 légtisztító is, amelyben a 3M antibakteriális szűrő, valamint a Philips germicidlámpa együttes hatása lett ötvözve. Továbbá 3 speciális módszer kombinálását teszi lehetővé; a levegő UV-C csírátlanítását, ionizálását és szűrését is elvégzi. Nagy hatásfokú eredményességét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy például az egészségügy orvosi várótermei, a kórtermek, a rendelők fertőtlenítését is ezekkel végzik. Ezenkívül jól bevethető óvodákban, iskolákban vagy munkahelyeken is.

Kapcsolódó friss hírek

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt