Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Közös listát állít az MSZP-Párbeszéd az EP-választásra

Az MSZP-Párbeszéd megnyitotta a közkedvelt „ki kivel fogjon össze, kihez csatlakozzon” választási nyűglődés-sorozatot.

Felkészülés az európai parlamenti választásokra, szövetségi politika kialakítása – Dr. Tóth Bertalan, Kunhalmi Ágnes, Karácsony Gergely sajtótájékoztatója.

Posted by Magyar Szocialista Párt on Saturday, November 10, 2018

Az MSZP és a Párbeszéd közös listát állít az 2019. májusi európai parlamenti választásra. Az Európa-párti erők szövetségéhez várják további pártok, civil szervezetek, szakszervezetek csatlakozását.

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke, frakcióvezetője szombaton Budapesten az MSZP választmányi ülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón azt mondta, a magyar választópolgárok döntő többsége támogatója Magyarország európai uniós tagságának, és ők

azért küzdenek, hogy azok az erők, amelyek az EU szétverésén dolgoznak, minél kisebb arányban tudják befolyásolni az uniós döntéseket.

Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke örömét fejezte ki, hogy a szocialisták választmánya „óriási többséggel” kötelezte el magát a Párbeszéddel közös lista mellett. Elmondta, a Párbeszéd taggyűlése vasárnap egy hasonló javaslatot tárgyal és ő társelnökként amellett fog érvelni, hogy folytassák a közös munkát az MSZP-vel.